Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Ana Ivanović odbila Škota Murraya zbog rijetke brade

Andy Murray u svojim je memoarima na šaljivi način opisao svijet tenisa, a ponajviše se pozabavio srpskom tenisačicom Anom Ivanović

AFP
Foto: AFP
4 komentara

Memoari nazvani "Tajni dnevnik Andyja Murraya, koji ima 20 godina i devet mjeseci" prepuni su priča o najboljem srpskom tenisaču Novaku Đokoviću i Ani Ivanović, prenosi srpski Kurir. Knjiga koja govori o sezoni 2008. bit će obajavljena sljedeće godine, no neki su segmenti i priče već objavljeni, a Škot je priznao kako se samo dobro šalio. U knjizi je tako opisao i kako je upoznao prekrasnu Anu. Prema Kuriru, bilo je to na tulumu 1. siječnja u Adelaidu na kojem je bilo mnogo djevojaka "vjerojatno samo zato što je piće bilo besplatno". Ondje je bila i Ana.
- Svi mladići su se okupili oko nje. Pokušao sam joj pomoći da se izvuče iz neugodne situacije te je odvedem na stranu da nasamo pričamo. Kako je većina igrača izgubila u prvom kolu, pohvalio sam se svojom pobjedom - napisao je u navodnim memoarima Murray. Pohvalio se između ostaloga i pobjedama protiv Đokovića, no samo na playstationu. Nagovarao je Anu Ivanović i da zaigraju u mješovitim parovima.
- To je završilo katastrofalno. Kad sam je pitao za parove, rekla mi je da se već dogovorila s Novakom. Davala mi je neka glupa objašnjenja kako su ona i Nole Srbi i kako su sjajni prijatelji. No ja sam znao pravi razlog zbog kojeg je odbrala njega. Đoković ima gušću bradu od mene - napisao je Andy.

Naši partneri pišu
Message