Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ana Šimić: Sa sestrom je lakše na treninzima, povezane smo

Ana Šimić: Sa sestrom je lakše na treninzima, povezane smo
1

MJESTO SREĆE Za najbolje svjetske visašice Dijamantna liga počinje u subotu u Šangaju, a u Kini je Ana Šimić dvaput rušila osobni rekord

VIDEO

U srijedu putujem u Šangaj, konkurencija nije strašna, vjerujem da ću biti dobra, rekla je Ana Šimić, koja je u Kini uvijek bila odlična.

- Najbolji skok sezone mi je 190 cm, ali to je bio samo jedan miting, a dvoransku sezonu mi je prekinula ozljeda lože - objasnila je naša visašica.

Preklani je u Kini dvaput popravljala osobni rekord, prvo je u Šangaju preskočila 197 cm, pa u Pekingu još jedan više. Nakon toga je osvojila broncu na EP-u u Zürichu s aktualnim osobnim rekordom od 199 cm.

- Imala sam odlične pripreme jer nam je gradonačelnik Bandić omogućio skakalište na Velesajmu - optimistično prema sezoni gleda Šimić, kojoj na treninzima odnedavno društvo pravi blizanka Ivana, koja je tri godine apstinirala od sporta zbog teške bolesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sad se stabiliziralo, baš sam sretna što sa mnom trenira. Jako smo povezane - rekla je Ana o deset minuta mlađoj sestri, koja je počela kao visašica, prebacila se na odbojku pa se vratila atletici u troskoku i dalju, prije nego što je oboljela.

- Kao male podjednako smo skakale, mogla je biti dobra, ali sad kreće ispočetka - objasnila je Ana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića