Obavijesti

Sport

Komentari 16

Anas: Bolji smo od Dinama, to ćemo u subotu pokazati

Anas: Bolji smo od Dinama, to ćemo u subotu pokazati
1

Hajduk je u posljednjoj pripremnoj utakmici prije Superkupa s Dinamom remizirao s HSV-om. To je toliko ohrabrilo Anasa da već najavljuje prvi trofej

VIDEO

Navijači Hajduka nisu mogli poželjeti ljepše otvaranje sezone od  prijateljskog sraza njihovih ljubimaca s HSV-om. Pogotovo nakon prvih 10-ak minuta u kojima su 'bijeli' nokautirali renomirane goste i poveli 2-0.
- Dobro smo prošli na početku utakmice, mogli su nam Splićani utrpati i 3, 4 gola - priznao je naš reprezentativac Mladen Petrić, oduševljen sjajnom atmosferom koju je stvorilo preko 15.000 gledatelja na Poljudu.
I doista, tribine Poljuda su na nesnosnoj vrućini nekoliko puta gotovo proključale. Pjevalo se i pljeskalo na sjeveru, ali i na istoku i zapadu, pozdravljalo lijepe poteze Anasa Sharbinija, Oremuša, Čopa..., a stadion je u ekstazu bacio ljubimac Torcide Ibričić, kada je sa bijele točke prodao Panenku golmanu HSV-a Drobnyu.
'Ibro, Ibro...', orilo se Poljudom.
Uoči susreta Ibričić je zamolio legendarnog Van Nistelrooya za zajedničku fotografiju. Ovaj je pristao, misleći valjda kako se radi o nekom navijaču, no nakon još jedne sjajne predstave sigurno je zapamtio 'desetku' bijelih. Konačnih 3-3 potvrda je ubojitosti Hajdukova napada, no jednako tako i propusnosti Hajdukove obrane, koja je u nekoliko navrata opasno plivala. No nakon tri gola u mreži renomiranog gosta navijači su sve oprostili. Pogotovo jer je svima u mislima subota i Superkup u Maksimiru.
- Ovo je najbolja uvertira za Superkup, bolji smo od Dinama i to ćemo u subotu i dokazati - poručio je Anas Sharbini.

'VIDI SE DA SU TEHNIČKI POTKOVANI'
Odlična utakmica u sjajnoj atmosferi. Siguran sam kako su i navijači uživali što bi se moglo zaključiti po njihovom pljesku nakon utakmice. Moram priznati da nisam očekivao ovacije splitske publike nakon što sam zabio Hajduku, ali to me veseli i nadam se kako ću uskoro doći u Split sa reprezentacijom. Što se tiče Hajduka bili su izvrsni u prvih 10-ak minuta. Vidi se da su tehnički dobro potkovana momčad i da je pred njima lijepa budućnost, rekao je Mladen Petrić nakon utakmice.

NISTELROOY: ODUŠEVILA ME TORCIDA
Obzirom da smo tek dva tjedna u treningu dobro smo odigrali i u drugom poluvremenu zasluženo došli do izjednačenja. Oduševili su me domaći navijači, već me odavno nisu na gostujućem ternu ispratili pljeskom s travnjaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)