Obavijesti

Sport

Komentari 16

Anas kažnjen jer je vozio iako mu je dozvola već bila oduzeta

Anas kažnjen jer je vozio iako mu je dozvola već bila oduzeta
5

Bivši veznjak Hajduka i Rijeke, a danas igrač četvrtoligaša Grobničana, dobio je šest tisuća kuna kazne jer je ulovljen kako vozi u vrijeme kad mu je na snazi bila ranije izrečena zabrana vožnje...

VIDEO

Anas Sharbini (31) ponovno je u problemima. Iako mu je na snazi i dalje bila zabrana upravljanja motornim vozilima, Anasa je policija ulovila kako vozi te je kažnjen sa šest tisuća kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije na tri mjeseca. 

'Sharbini je prooglašen krivim zbog toga što je 18. ožujka ove godine, oko 1 sat u noći, zatečen dok je vozio BMW u Zastenicama, iz smjera Dražica prema Čavlima. Zaustavili su ga policijski službenici, a kontrolom je utvrđeno da sjedi za upravljačem u vrijeme kada mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, u vremenu od 28. veljače do 28. ožujka ove godine', piše Novi list.

Glavna rasprava u ovom slučaju održana je bez Anasa jer su se njegovi pozivi za dvije rasprave vratili neuručeni s naznakom da bivši nogometaš Rijeke i Hajduka 'nije podigao pošiljku'. Prva rasprava bila je zakazana za 7. lipnja, a druga, na kojoj se također nije pojavio za 17. srpnja ove godine.

Igor Kralj/PIXSELL

Anas je danas član Grobničana koji igra četvrtu ligu, a nogomet je u lokalnom niželigašu zaigrao nakon dvije i pol godine stanke.

- Bilo je čudno nakon toliko vremena opet zaigrati. Zapravo malo teže, ali tako to ide, došao sam igrati i guštati. Mislim da ću malo pomalo, utakmicu po utakmicu doći u pravu formu. Fizički i nisam toliko loš, rekao bih u rangu s ostalim igračima Grobničana. A lopta? Vidi se da nisam igrao dugo, da baš nemam osjećaja, da još ne sluša... Ali i to je normalno - rekao je Sharbini krajem srpnja nakon svoje prve utakmice poslije duge stanke.

A u stanci je radio sve i svašta. Trčao je planinskim stazama dosta uspješno, gledao košarkaše Škrljeva i postao otac. Posvetio se svemu osim svom najvećem talentu - nogometu. 

Soccer - International Friendly - Argentina v Croatia - Upton Park

Kao člana reprezentacije pijanog su ga unosili u hotel vrijeme Bilić Boysa, iz Saudijske Arabije jedva je pobjegao, a ako ništa, društvu u kafiću uvijek se može pohvaliti kako je valjda jedina osoba na svijetu koja je po tartanskoj stazi Poljuda vozila utrke.

Autom Danijela Subašića. U rikverc. A kad je radio ono što je znao najbolje, igrao nogomet, znao je zabiti i Messijevoj Argentini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu