Napravit ću vam najbolju carbonaru, ali mali je problem što nemam luka, pa ću morati improvizirati, rekao je Carlo Ancelotti, koji je podijelio recept za, kako kaže, najbolju carbonaru. Pogledajte
Ancelotti kao Vlatka Pokos: Najbolji recept za carbonaru
Prvo morate malo prepeći pancetu na ulju. Možete koristi i luk, koji ja uvijek koristim, no kako ga niste donijeli, morat ću bez njega, počeo je Carlo Ancelotti, Talijan koji uživa u carbonari.
Trener Bayerna gostovao je kod cijenjenog bavarskog kuhara Alfonsa Schuhbecka, te s gledateljima podijelio svoj omiljeni recept za ovo talijansko jelo.
- Tjesteninu stavite u kipuću vodu, malo posolite, ne puno jer je panceta slana. Na kraju dodajte jaje i parmezan. Ali, idemo korak po korak - počeo je Ancelotti i primio se kuhače.
- Evo, ulje je vruće, dodaj pancetu. Mogu vam reći da je zanimljivo kad vam je pomoćni kuhar Alfons Schuhbeck - šalio se Ancelotti.
Njegovo jelo odmah je ušlo u Bayernovu kuharicu za 2017. godinu. Panceta, kaže Ancelotti, mora biti hrskava, a dok je pržite, u drugu posudu pomiješajte jaje i parmezan. I sve to polijete po tjestenini.
- Uh, kako je ovo dobro. Osim što si najbolji trener na svijetu, ti si Carlo i najbolji kuhar - pohvalio ga je Alfons Schuhbeck..
- Lijepo je to čuti, ako ostanem bez posla kao trener, radit ću kao kuhar - završio je Ancelotti.
Pa, ako ste gladni, a nemate ideju što napraviti za ručak ili večeru, pogledajte Ancelottija...