Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Anini problemi s astmom: Jako sam se uplašila...

Ana Jelušić, srebrna sa Snježne kraljice prošle godine, još je prije pet godina otkrila da boluje od astme. U utorak je imala najjači napad ikada

Željko Lukunić
Foto: Željko Lukunić
0 komentara

Bilo je strašno. Nikada me prije astma nije tako jako pogodila. Moram priznat da sam se jako uplašila, komentirala je Ana Jelušić napad u utorak na Sljemenu.
Duboki glas, gotovo bariton, “sakrio” je umiljati vokal poznate Riječanke. Posljedica je to prehlade, pa i viroze koju “vuče” već dulje vrijeme.
- Neki mediji su pisali da sam završila u bolnici, što nije točno. Istina je da sam otišla do svoje liječnice na Jordanovac koja mi je dala lijek i uputila me kako da se ponašam ako me opet uhvati jak napad - objasnila nam je 21-godišnja slalomašica iz svog doma u Rijeci.
Prije 5 godina otkrila je problem.
- Vozila sam utrku u Americi. Jako mi je pozlilo između dvije vožnje. I kada sam se vratila u Hrvatsku, saznala sam da bolujem od astme - opisala je Ana povijest bolesti.
Njezin nastup na Snježnoj kraljici ne bi trebao biti upitan.
- Skijat ću, osim ako se zdravlje ne pogorša - zaključila je Ana.

Naši partneri pišu
Message