Sport

Komentari 208

ANKETA: Pogledajte gol Osijeka koji je zbog zaleđa poništio VAR

ANKETA: Pogledajte gol Osijeka  koji je zbog zaleđa poništio VAR

U petoj minuti nadoknade Osijek je stigao do pobjede, no nakon nekoliko minuta VAR soba je rekla - ništa od toga. Trener Nenad Bjelica VAR sobu nazvao je cirkusom te se obrušio na njih

Opet problemi sa suđenjem.

U prvom nedjeljnom derbiju HNL-a Osijek i Gorica remizirali su 1-1. Gorica je povela u 55. minuti golom Dieyea, u prvoj minuti nadoknade Osijek je izjednačio penalom, a potom je u petoj minuti nadoknade Erceg zabio gol za pobjedu Osijeka u zadnjim sekundama.

Ipak, nakon nekoliko minuta pregledavanja te situacije, VAR soba je odlučila kako se radilo o zaleđu! O zaleđu od tek par centimetara, ako i to, no ipak - zaleđu.

Takve odluke Nenad Bjelica odmah je nazvao cirkusom te poručio da se te crte koje nikome nisu jasne povlače kako nekome u VAR sobi padne na pamet.

- To povlačenje crta je cirkus, VAR je cirkus, to povlačenje crta za par centimetara. Razumio bih da se gleda zaleđe za pola metra-metar. On je to povukao kako to njima ta crta odgovara, nitko tu crtu ne razumije. Naš igrač stoji na istom mjestu između njihova dva igrača, kako oni to vide iz kuta koji nije u liniji s ta tri igrača. Oni su fenomeni i trebamo im čestitati na tome - rekao je Bjelica za ArenaSport.

Situaciju možete pronaći OVDJE.

Najčitaniji članci