Obavijesti

Sport

Komentari 114

Antić: Besmislica je da je Luka Modrić najbolji igrač svijeta

Antić: Besmislica je da je Luka Modrić najbolji igrač svijeta
1

Modrićeva nagrada za najboljeg nogometaša svijeta još je uvijek aktualna tema. Neki se ne mogu pomiriti s tim kako je baš kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Real Madrida dobio laskavu titulu

VIDEO

Ne mogu pojmiti da je Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta, to jednostavno nema smisla. Ne zabija, ne asistira. Trebate igrače poput Kevina de Bruynea, a ne poput Hazarda. Igrače koji drugim igračima 'omogućuju' igranje - rekao je bivši trener španjolske velike trojke, Radomir Antić.

Srpski trener komentirao je sljedeću moguću destinaciju Antoinea Griezmanna koji je bio prvi rival Modrića u borbi za Zlatnu loptu. To nije moglo proći bez komentara o kapetanu hrvatske reprezentacije.

La Liga Santander - Atletico Madrid v Girona

- Apsurdno je da netko od španjolske velike trojke nije ni sagledao mogućnost dovođenja najboljeg dodavača na svijetu Kevina de Bruynea. Otkad je to Luka Modrić najbolji dodavač? - rekao je Antić i dodao mišljenje o igraču Atletica:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Griezmann je playmaker, a Barcelona igra bez veznjaka. Ako ga dovedu bit će na klupi jer za njega nema mjesta u udarnoj postavi 'blaugrane'. Više ga treba Real koji mora započeti novi klupski projekt - zaključio je bivši trener.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića