Obavijesti

Sport

Komentari 53

Antonio Milić napušta Hajduk, ali ipak neće potpisati s Lilleom

Antonio Milić napušta Hajduk, ali ipak neće potpisati s Lilleom
3

Hajduk će zimsku pauzu iskoristiti kako bi zaradio koju kunu prodajom igrača. To znači da će klub napustiti Antonio Milić, ali još uvijek nije objavljeno gdje on odlazi

VIDEO

Antonio Milić će u zimskom prijelaznom roku gotovo sigurno otići iz Hajduka, no njegova destinacija za sada se drži u tajnosti. Ljutiti predsjednik Hajduka Marin Brbić jutros je demantirao informaciju kako je u pitanju francuski Lille.

- Prijelazni rok još uvijek nije počeo i nemojte me pitati ništa na tu temu. Interes stranih klubova za Antonija Milića postoji, no nema govora o tome da on prelazi u Lille, pa čak ni u Francusku - tvrdi predsjednik Hajduka.

Priča se zakotrljala iz Belgije, odakle su mediji prenijeli vijest kako je Milić zanimljiv Oostendeu, a kako taj klub ima dobre veze s Lilleom, lako je zbrojiti dva i dva. Doduše, francuski mediji pisali su ranije i kako je za Milića zainteresiran Rennes, no ta je priča odavno pala u zaborav.

Jučer je otkrivena i pozadina informacije o transferu Milića u Lille, a za sve je kriv Jean Evrard Kouassi. Naravno, ne onaj pravi, koji igra za Hajduk, nego netko drugi, tko je na društvenoj mreži otvorio profil s imenom igrača Hajduka. I napisao kako Antonio Milić prelazi u Lille.

Prava istina je negdje u sredini. Hajduk i Milić nedavno su dogovorili produženje ugovora, no nije tajna kako mladi stoper nije zadovoljan svojim statusom kod trenera Tudora, te kako bi rado otišao u inozemstvo. 

Hajduk je u tom trenutku napravio jedino moguće, pristali su na klauzulu o fiksnoj odšteti, u zamjenu za produženje ugovora, jer bi u protivnom Milić otišao bez odštete. 

U medijima se špekulira odštetom od 400 do 500 tisuća eura, no Brbić je i to demantirao. Posao je vjerojatno u tajnosti dogovoren, no niti Hajduk, niti novi klub, a ni igrač i njegov manager nisu spremni to potvrditi dok ne počne prijelazni rok.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu