Obavijesti

Sport

Komentari 3

Anži je ponudio Hiddinku 10 milijuna €, stavio ih na čekanje

Anži je ponudio Hiddinku 10 milijuna €, stavio ih na čekanje
1

Prema Goal.com, Guusa Hiddinka na trenersku klupu želi dovesti Anži Mahačkala, ponudivši mu godišnje 10 milijuna €. Nizozemac je ponudu stavio na čekanje

VIDEO

Tek nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Turskim nogometnim savezom, nizozemski trener Guus Hiddink (65) na stolu ima nove ponude...

Prema navodima eminentnog nogometnog portala Goal.coma, Hiddinka na trenersku klupu želi dovesti Anži Mahačkala, klub iz Dagestana u vlasništvu milijardera Sulejmana Kerimova, koji je ovog ljeta u svoje redove doveo kamerunsku zvijezdu Samuela Eto'oa ponudivši mu godišnju plaću od 10 milijuna eura.

U ovom trenutku ulogu igrača-trenera u Anžiju obavlja nekadašnji Realov lijevi bek Roberto Carlos, a Hiddink bi u slučaju preuzimanja njihove klupe postao najbolje plaćeni trener na svijetu. Ipak, Nizozemac je zasad ponudu stavio na čekanje, uzevši si nekoliko tjedana za razmišljanje.

Isto tako, prema informacijama kojima barata Goal.com, Hiddink nije imun niti na ponovno preuzimanje Chelseaja, kluba koji je vodio privremeno od veljače do svibnja 2009. godine. Bivši izbornik Nizozemske, Australije, Južne Koreje i Rusije bio je prvi izbor za trenera "bluesa" i uoči početka sezone, ali je tada Turski nogometni savez spustio rampu, a vlasnik kluba sa Stamford Bridgea Roman Abramovič posegnuo je za Andre Villas-Boasom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Chelsea je jedini klub koji je posljednjih godina privukao interes nizozemskog trenera, iako je na stolu imao i ponude velikana poput Intera i Juventusa, kao i milijune vlasnika Manchester Cityja, šeika Mansoura.

Naime, vjeruje se da je u srpnju 2010. godine na sastanku u Londonu Mansour Hiddinku ponudio milijun funti mjesečne plaće, i to nakon odbijanja poreza, čime bi postao najplaćeniji nogometni djelatnik u svijetu, uključujući igrače i trenere. Ponudu je Hiddink, kako je danas dobro poznato, odbio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića