Obavijesti

Sport

Komentari 27

APOEL je "lucky loser", AZ je nakon požara ušao u Europu!

APOEL je "lucky loser", AZ je nakon požara ušao u Europu!
3

Samo sat i pol uoči ždrijeba Europske lige, nedostajao je još jedan sudionik. AZ i Atromitos od 11 sati igrali su nastavak utakmice koja je prekinuta zbog požara...

VIDEO

Na dan izvlačenja skupina Europske lige poznata bila su poznata 46 sudionika od 48 koliko bi ih trebalo biti uz upitan status Bešiktaša.To se još nikad nije dogodilo. Pravi razlog je bio namještanje utakmice i izbacivanje Fenerbahčea. 

Turski klub upao je u skupine Europske lige nakon ispadanja iz doigravanja za Ligu prvaka. No stigla je odluka da je Fener izbačen iz svih europskih natjecanja zbog namještanja. U 9 sati Uefa je tako umjesto Fenerbahčea izvukla klub koji je sinoć izgubio. Tu je sreću imao ciparski APOEL koji je upao kao "lucky loser"

Bilić u očaju, Bešiktašu odbijena žalba, ulazi Tromso

U petak ujutro održan je sastanak na kojem je potvrđena kazna Bešiktašu te je taj klub kao i Fenerbahče izbačen iz svih europskih natjecanja. Na njegovo mjesto dolazi norveški Tromso. No tu nije kraj kaosu uoči ždrijeba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

AZ i Atromitos igrali 31 minutu na dan ždrijeba

Samo sat i pol uoči ždrijeba Europske lige, nedostajao je još jedan klub. Na utakmici AZ Alkmaara i grčkog Atromitosa u četvrtak, 31 minutu prije kraja, na stadionu u Nizozemskoj je izbio požar. Gorio je krov.

Stadion je evakuiran, a utakmica je prekinuta. Prema pravilima Uefe, susret je bio nastavljen od trenutka prekida pa su AZ i Atromitos odigrali 31 minutu od 11 sati na dan ždrijeba! AZ je imao igrača manje i gubio je 1-0. Atromitos je morao zabiti još dva gola jer je AZ u prvom susretu u Grčkoj slavio 3-1. 

Grci su zabili jednog i imali su 10 minuta kako bi zabili još jedan gol i ušli u Europsku ligu. Nizozemska momčad ipak je izdržala do kraja i ušla u Europu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu