Obavijesti

Sport

Komentari 355

Armada poslala ružnu poruku Marku Livaji: Gubo, odlazi!

Armada poslala ružnu poruku Marku Livaji: Gubo, odlazi!

Livaja se u jednom trenutku zaletio prema tribina s namjerom da uđe u raspravu s navijačima koji su ga vrijeđali, ali je sve brzo riješeno. Sada se Armada oglasila s vrlo uvredljivom porukom

Zlatko Dalić dopustio je navijačima da dođu na prvi trening reprezentacije uoči odlaska na završnicu Lige nacija i opasno požalio. Netko je s tribina Rujevice Marku Livaju uputio dosta ružne riječi i izbacio ga iz takta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Smeće jedno, marš iz reprezentacije, pogledajte stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu - vikali su neki divljaci Livaji.

Livaja se zaletio prema tribinama i odlučio ući u raspravu s navijačima. Nakon cijele drame Marko Livaja odlučio je napustiti reprezentaciju.

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. - rekao je Livaja nakon odlaska iz tabora "vatrenih"

Klub navijača Armada Rijeka oglasio se nakon cijelog događaja sramotnom i gadljivom porukom. Na svoj službeni Facebook profil stavili su sliku poruke s jedne utakmice, natpis "Prgava familija", a iznad toga su napisali: 

- Gubo, odlazi!