Obavijesti

Sport

Komentari 16

Arsenal službeno objavio, Unai Emery naslijedio je Wengera!

Arsenal službeno objavio, Unai Emery naslijedio je Wengera!
1

Prošlih dana se sve više pričalo kako je Unai Emery novi nasljednik Wengera, što je i Španjolac pogreškom potvrdio prerano na svojoj službenoj stranici, a danas je dobilo svoju konačnu potvrdu kluba

VIDEO

Ono što se prethodnih dana nagađalo, danas je dobilo svoju potvrdu. Unai Emery novi je trener Arsenala, objavili su danas iz londonskog kluba. Tako je Arsenal nakon 22 godine vladavine Arsenea Wengera, dobio novog trenera. Emery je potpisao ugovor na tri godine, uz plaću od od pet milijuna eura godišnje.

Kako je dogovor vrlo blizu, dao je naznačiti Emery kada je na njegovoj službenoj stranici objavljeno da je novi trener Arsenala. Ubrzo je tu objavu obrisao. Uobičajeno je da klub prvo objavi ime trenera, a očito su to ljudi koji vode Španjolčevu stranicu malo kasnije skužili.

Kakav gaf: Objavio da stiže u Arsenal pa brzo obrisao objavu
Kakav gaf: Objavio da stiže u Arsenal pa brzo obrisao objavu

- Sretan sam što sam se pridružio jednom od najboljih klubova u svijetu nogometa. Arsenal je jako poznat u svijetu po svojem stilu nogometa, fantastičnom stadionu, privrženosti mladim igračima. Jako sam sretan što sam dobio odgovornost da započnem novu eru u Arsenalovoj povijesti. Nadam se da ćemo navijačima omogućiti sjajne trenutke - rekao je novi trener Topnika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
#WelcomeUnai: The next chapter...

The next chapter begins...

- Sretni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Unaiju. On je dokazani pobjednik. Sigurni smo da je pravi čovjek za Arsenal i da će nam donijeti trofeje. Dijelim istu viziju za budućnost, a to je da nastavi Arseneovim koracima i donese nam uspjeh - dodao je vlasnik Arsenala Stan Kroenke. 

Emery je svoju karijeru počeo u Lorci, a poslije toga je još vodio Spartak Moskvu, Valenciju i Sevillu u kojoj je ostavio najveće uspjehe i tri puta zaredom osvojio Europsku ligu. Posljednji angažman je imao u PSG-u, gdje nije uspio ostvariti najveći cilj, a to je osvajanje Lige prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu