Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Asanović: Hrvatska i regija su uvijek bile pravi bazen talenata

Projekti poput Football Festa su iznimno važni za nogometnu industriju jer okupljaju sve segmente na jednom mjestu. Mislim da su takva događanja pravi put, rekao je Asanović

Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1 komentara

Kao najava prvog Football Festa, nogometnog sajma i konferencije, koji će se održati od 27. do 30. listopada u Zagrebu, u Splitu je organiziran 2. Football Brunch na kojem je glavni gost bio «Vatreni lakat», Aljoša Asanović. 

Uz Asanovića, sudionik panela je bio Alan Balen, glavni organizator Football Festa i dugogodišnji profesionalac u nogometnoj industriji.

- Projekti poput Football Festa su iznimno važni za nogometnu industriju jer okupljaju sve segmente na jednom mjestu. Vjerujem da će doći i moji kolege nogometaši, sponzori, mediji, kompletna industrija. Alan Balen je jedan od najboljih profesionalaca u nogometu i zato mi je drago što mogu pomoći u promociji Football Festa - rekao je Asanović te dodao:

- Mislim da su takva događanja pravi put prema dizanju našeg i regionalnog nogometa. Da veliki broj utakmica HNL-a stavimo u uvjete Serie A, ne bi se primijetila promjena. Hrvatska i regija su uvijek bili veliki bazen talenata i kroz Football Fest trebamo pokazati važnost povezivanja cijele industrije i edukacije.

Balen je govorio o konceptu Football Festa, sajma i konferencije na kojem će svi zaljubljenici u nogomet moći doživjeti puno zabavnog sadržaja, zanimljivih nastupa i natjecanja te vidjeti izložbeni prostor najvećih tvrtki iz nogometnog svijeta.

- Veliki broj tvrtki treba duži period vremena da sklopi neki posao u nogometu. Kroz Football Fest nam je želja povezati sve i ubrzati dogovaranje poslova te otvoriti prostor za nove ideje i suradnje - rekao je Balen dodavši da će Football Fest (www.footballfest.eu) posjetiti predstavnici UEFA-e te da je podrška došla i od institucija što ukazuje na važnost takvog događanja na kojem se očekuje više od 50 tisuća posjetitelja te klubovi i savezi iz cijele regije.

Naši partneri pišu
Message