Obavijesti

Sport

Komentari 9

Asistencija Barišića u porazu Rangersa, Vlašić i Vida izgubili

Asistencija Barišića u porazu Rangersa, Vlašić i Vida izgubili
1

U I skupini St Etienne i Wolfsburg su odigrali 1-1, a identičnim rezultatom je završio i dvoboj između Oleksandrije i Genta. Josip Brekalo je za Wolfsburg igrao do 72. minute...

VIDEO

U prvom susretu 2. kola L skupine Europske lige Astana je u Nur Sultanu izgubila od beogradskog Partizana sa 1-2.

Gosti su poveli u 29. minuti golom Umara Sadiqa, a isti je igrač u 73. minuti zabio i za 2-0. Partizan je potom imao nekoliko sjajnih prilika, no Nenad Erić je branio sjajno. Tračak nade Astani donio je Runar Mar Sigurjonsson sjajnim golom s više od 25 metara, međutim za više od toga nije bilo vremena.

Pokretanje videa...

Borna Barišić 02:37

Za Astanu je cijeli susret igrao bivši branič Zagreba i Rudeša Luka Šimunović, dok Marin Tomasov nije ulazio u igru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

CSKA je susretu H skupine u Moskvi izgubio od Espanyola sa 0-2 upisavši i drugi poraz nakon što je u prvom kolu teško stradao na gostovanju kod Ludogoreca (1-5).

Gosti su poveli u 64. minuti golom Leia Wua, a pobjedu su potvrdili u četvrtoj minuti sudačke nadoknade preko Victora Campuzana. Kod domaćina su nastupila tri hrvatska nogometaša, Nikola Vlašić, Kristijan Bistrović i Zvonimir Šarlija odigravši cijeli susret.

U drugom susretu Ludogorec je u Budimpešti pobijedio Ferencvaros sa 3-0 upisavši i drugu pobjedu. Pobjedu gostima donijeli su Lukoki (1) i Forster (40, 64).

Na ljestvici vodi Ludogorec sa šest bodova, Espanyol ima četiri boda, Ferencvaros jedan, a CSKA je na začelju s dva poraza.

Vida i Barišić poraženi

Drugi poraz upisao je i Bešiktaš u skupini K. Turski sastav je u prvom kolu izgubio u Bratislavi od Slovana sa 2-4, a večeras na svom terenu od Wolverhamptona sa 0-1. Pogodak odluke zabio je Willy Boly u sudačkoj nadoknadi utakmice. Domagoj Vida je odigrao cijeli susret za Bešiktaš.

U drugom susretu Braga i Slovan Bratislava su odigrali 2-2. Domaćin je dva puta vodio, no Slovaci se nisu predavali i uspjeli su izjednačiti. Prvi put u sudačkoj nadoknadi prvog, a potom i u 88. minuti. Za goste je od 68. minute igrao Marin Ljubičić.

Na ljestvici vode Slovan i Braga sa po četiri boda, Wolverhampton ima tri, a Bešiktaš je na nuli.

U skupini G Rangers je na poražen na gostovanju kod Young Boysa sa 1-2 primivši drugi pogodak u sudačkoj nadoknadi utakmice. Tri boda Švicarcima donio je Fassnacht. Za Rangers je cijeli susret igrao Borna Barišić koji je asistirao za jedini gol svoje momčadi, dok Nikola Katić nije nastupio.

U drugom susretu Feyenoord je pobijedio Porto sa 2-0. Bio je to dvoboj u kojem su Nizozemci zabijali golove, a Portugalci promašivali sjajne prilike. Domaćin je stigao do prednosti u 49. minuti preko Toornstre, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Karsdorp u 80. minuti nakon sjajnog solo prodora. Tijekom utakmice igrači Porta su tri puta pogađali okvir suparničkog gola, a uz to i Marega je uspio promašiti nemoguće.

Nakon dva kola sva četiri sastava u skupini imaju po tri boda.

U I skupini St Etienne i Wolfsburg su odigrali 1-1, a identičnim rezultatom je završio i dvoboj između Oleksandrije i Genta. Josip Brekalo je za Wolfsburg igrao do 72. minute.

Na ljestvici vode Wolfsburg i Gent sa po četiri boda, dok St Etienne i Oleksandrija imaju po bod.

Rezultatom 1-1 završile su i obje utakmice u skupini J, Wolfsberger - Roma, te Istanbul Bašakšehir - Borussia Mönchengladbach. Za Romu je cijeli susret igrao Nikola Kalinić.

Na ljestvici vode Wolfsberger i Roma sa po četiri boda, dok Istanbul Bašakšehir i  Borussia Mönchengladbach imaju po jedan bod.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova