Obavijesti

Sport

Komentari 160

Griezmann šokirao 'kraljeve' u finišu za remi i pomoć Barçi...

Griezmann šokirao 'kraljeve' u finišu za remi i pomoć Barçi...
12

Real i Atlético odigrali su 1-1 u subotnjem madridskom derbiju 31. kola španjolskoga nogometnog prvenstva. Domaćini su poveli preko Pepea, a bod "colchonerosima" donio je Griezmann

VIDEO

Real nije uspio proći neokrznut kroz gradski derbi s Atléticom na Santiago Bernabéuu. Završilo je 1-1 pa će se tako Barcelona eventualnom pobjedom u večernjem srazu kod Málage moći bodovno izjednačiti s "kraljevima", uz utakmicu više, na vrhu Primere nakon 31. kola.

Atlético je na samom startu mogao do vodstva, Ñíguezov udarac glavom prohujao je pokraj gola. Trebalo je Realu 15-ak minuta da uhvati pravu brzinu, a upravo je onda Ronaldo testirao Jana Oblaka prvi put. Slovenski golman zaustavio je njegov lukav pokušaj i najavio fantastično izdanje na Bernabéuu.

Kada Oblak nije mogao obraniti udarac Ronalda u 31. minuti, učinio je to Stefan Savić. Crnogorac je podmetnuo glavu na gol-crti i spasio siguran gol domaćina. No spasa za Atlético nije bilo u sedmoj minuti nastavka. Pepe je glumio Ramosa i u 52. minuti glavom je fantastično pogodio za vodstvo Reala nakon Kroosova ubačaja iz slobodnjaka. Oblak tu ništa nije mogao.

Atlético je osam minuta potom umalo vratio stvari na početak, Torres se našao sam pred Navasom, a Kostarikanac je bio spreman na njegov pokušaj. Činilo se kako će utakmica završiti minimalnom pobjedom Reala, no pet minuta prije kraja "colchonerose" je spasio Antoine Griezmann.

Simeoneov džoker Ángel Correa dao je krasnu loptu iza leđa Realove obrane za Francuza koji se izvukao na lijevu stranu i poslao loptu u bliži kut. Pravih šansi za pobjedu bilo kojeg sastava u završnici nije bilo pa su se treneri morali zadovoljiti bodom. Sretniji će svakako biti Cholo koji je još jednom pokazao da može biti tvrd orah za svaku momčad na svijetu.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je korektno svih 90 minuta, dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru u redovima Reala. Kod gostiju zbog ozljede nije bilo Šime Vrsaljka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica