Obavijesti

Sport

Komentari 41

Ramos je na treningu napucao suigrača, Modrić ga smirivao

Ramos je na treningu napucao suigrača, Modrić ga smirivao
1

TANKI ŽIVCI Najobičnija šala mladog igrača Realove akademije na treningu toliko je naživcirala kapetana Serija Ramosa da ga je dvaput išao napucati loptom. Iz prve je promašio, ali iz druge nije

VIDEO

Real Madrid u utorak u 21 sat dočekuje Viktoriju Plzen u 3. kolu Lige prvaka. Kraljevski klub tu utakmicu čeka u gubitničkoj atmosferi, s četiri poraza u zadnjih pet utakmica i jednim od najlošijih startove u povijesti kluba.

Možda je i to jedan od razloga ovakvog ponašanja Sergija Ramosa, iako teško da nešto može opravdati da se kapetan velikog kluba i aktualnog europskog prvaka ovako ponaša prema mladom igraču koji mu nije napravio ništa posebno. 

Realovci su se zagrijavali tako da su loptu dodavali rukama. Sergio Reguilon, koji je priključen prvoj momčadi, skočio je prema Ramosu misleći da će to biti smiješno.

Ali Ramosu nije bilo. Kapetan Reala uzeo je loptu i s pola metra iz sve snage htio je napucati 21-godišnjeg igrača, ali je promašio. 

POGLEDAJTE VIDEO

Ni tu se nije smirio Ramos. Nešto je opsovao mladiću i zaprijetio mu prstom. Kad je zagrijavanje bilo gotovo, Ramos je s terena išao paralelno s Reguilonom, uzeo je drugu loptu i napucao ga, ovaj put je pogodio.

Kapetana, koji bi trebao biti uzor drugima, pokušao je smiriti Luka Modrić, koji mu je prišao i zagrlio ga. No kad se spoji prgava Ramosova narav i niz loših rezultata Reala, dobije se upravo ovo.

Real je nakon devet kola Primere na sedmom mjestu s čak četiri poraza u zadnjih pet utakmica. 

Ramos: Žao mi je, nisam trebao tako reagirati

Nakon incidenta na treningu Sergio Ramos se ispričao mladom suigraču.

- Iako se možda tako ne čini, ovakve situacije su uobičajene. Ali to mi ne može biti izlika, nisam trebao tako reagirati. Ali mi uvijek idemo do kraja, jel tako, Regui? - napisao je Ramos na Twitteru, a Reguillon mu je odgovorio:

- Uvijek uz svoju momčad, uvijek uz svog kapetana. Idemo po pobjedu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu