Obavijesti

Sport

Komentari 0

ATP Šangaj: Kraj za Rafaela Nadala već u trećem kolu

ATP Šangaj: Kraj za Rafaela Nadala već u trećem kolu
1

Trinaesti nositelj turnira Jürgen Melzer stigao je do prve pobjede u ogledima sa Španjolcem u njihovom četvrtom meču, ponudivši pritom sjajan tenis

VIDEO

Najbolji tenisač današnjice, Rafael Nadal, poražen je u meču 3. kola ATP turnira u Šangaju (Masters 1000). Pobjedu 6-1, 3-6, 6-3 slavio je Austrijanac Jürgen Melzer. Trinaesti nositelj turnira stigao je tako do prve pobjede u ogledima s ljevorukim Španjolcem u njihovom četvrtom meču, ponudivši pritom sjajan tenis, posebice u prvome setu. Nadal nije našao odgovor na jake Austrijančeve napade u otvarajućoj dionici meča. Melzer je stiskao početni udarac vodećeg igrača ATP-ova poretka (sedam break lopti) naposljetku ga slomivši u dva navrata.

 U istom je slučaju Nadal u dvije prilike ostao nedorečen, a sve je završilo s dvanaest poena viška (32-20) u korist trinaestog igrača svijeta. Drugi set ponudio je mnogo manje prilika za obrat, igrači su svoje servise čvrsto držali, tek se jednom dovevši u "opasan" položaj. I upravo u takvoj jedinoj prilici Nadal je uspio osigurati produžetak meča, no ne i ostanak u ždrijebu. Ponovno je Melzer bio taj koji je vodio igru i koji je nudio više na terenu. 

Svaki poen na svoj prvi servis je i uzeo (13-13), prepustivši Nadalu tek četiri poena u gemovima u kojima je imao početni udarac, pa je iskoristivši jednu od četiri lopte za obrat zaključio meč u trajanju nešto manjem od dva sata. Slijedi mu susret protiv Juana Monaca koji je s 6-0, 6-2 bio bolji od Mische Zvereva. 

Spomenimo i da je Andy Murray doznao svog protivnika u meču četvrtfinala. Bit će to Jo-Wilfried Tsonga koji je s 7-5, 6-3 bio bolji od Jürgena Melzera. Nakon 7-5, 6-4 pobjede nad Davidom Ferrerom, Robin Söderling u četvrtfinalu čeka boljeg iz ogleda Roger Federer - Andreas Seppi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu