Sport

Komentari 13

Atraktivna Miesha Tate prijeti: To je to, idem na sve ili ništa...

Atraktivna Miesha Tate prijeti: To je to, idem na sve ili ništa...

Ne postoji garancija da ću ikad više dobiti sličnu priliku. Zato idem na sve ili ništa, rekla je Miesha Tate, koja drugi put napada pojas, nakon poraza od Rousey 2013. godine

Miesha Tate u bantam kategoriji napada pojas koji je Holy Holm uzela dotad neprikosnovanoj Rondi Rousey. Borba Tate i Holmy na UFC 196 eventu u Las Vegasu 5. ožujka pomalo je u sjeni meča između McGregora i Diaza.

"Graplerica" protiv kickboksačice

No cure će sigurno prirediti spektakl, barem prema najavama koje stižu iz njihovih tabora. Holm se neće tako lako odreći pojasa koji je osvojila senzacionalnom i potpuno zasluženom pobjedom protiv Ronde Rousey.

Tate je jedna od najatraktivnijih borkinja, vrhunska "graplerica", koja u karijeri ima 17 pobjeda i pet poraza. Miesha je odradila otvoreni treningu i najavila pohod na titulu. 

- Ovo je za mene velika šansa. Jedna sam od dvije žene na svijetu koja se bori za naslov u najvećoj MMA organizaciji. Ne postoji garancija da ću ikad više dobiti sličnu priliku. Ova je borba za mene sve. Zato idem na sve ili ništa - rekla je
Miesha Tate, koja drugi put napada pojas, nakon poraza od Rousey 2013.

Holly Holm brani svoj pojas, a ima savršenih 10 pobjeda iz isto toliko mečeva.

Za razliku od "graplerice" Tate, Holm se oslanja na kickboks.

- Ne želim da me gledaju kroz samo jednu borbu u kojoj sam pobijedila. Spremna sam za obranu naslova - kratko je poručila Holly Holm, koja je na otvorenom treningu u Las Vegasu na pozornici stigla naučiti djevojčicu plesati.

Najčitaniji članci