Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
97 komentara

Australac si istetovirao pehar s hrvatskim grbom: Osvajate SP!

Zanimljiva priča dolazi nam iz Australije. Naime, jedan mladić ima vrlo zanimljivu metodu predviđanja novog svjetskog prvaka, a prema njegovoj metodi, ako je tako možemo nazvati, to bi trebala postati Hrvatska

Foto: Facebook
97 komentara

Ovog Svjetskog prvenstva imali smo svakakve metode predviđanja pobjednika utakmica. Od majmuna, medvjeda, mađaka, iguana pa sve do hobotnica (opet), ali jedan mladić iz Australije posebno se istaknuo po svojoj metodi, ako to možemo tako nazvati, predviđanja reprezentacije koja će se 15. srpnja okruniti naslovom svjetskog prvaka

Naime, prilikom predviđanja on je koristio deset ping pong loptica na kojima je bio ispisan novčani iznos od 100 do 10.000 australskih dolara te čaše na kojima su pisala imena reprezentacija koje su bile prisutne u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. 

Potom je te loptice ubacio u kantu, a čaše izmiješao te ih poslagao uza zid ne znajući koja je koja, a onda je predviđanje krenulo. Izmiješao je on sve loptice u kanti te nasumično izvukao jednu na kojoj je pisao iznos od 3000 australskih dolara što je u kunama oko 14.000.

Nakon što je izvukao ping pong lopticu bacio ju je od stol, a ona je odmah iz prvog pokušaja uletjela u čašu na kojoj je pisalo, ni više ni manje, nego Hrvatska

Lad Puts $3,000 On Croatia To Win The World Cup

This lad has a fool proof method for predicting the World Cup, and he put $3,000 on Croatia 😂

Objavljuje LADbible u Utorak, 10. srpnja 2018.

Mladić je bio vidno sretan nakon što je saznao da je loptica upala baš u čašu na kojoj piše Hrvatska jer je tu metodu, osim za predviđanje prvaka, koristio i za zaradu. U kladionici, naravno.

Odmah nakon što je loptica upala u tu čašu otišao je on, ogrnut hrvatskom zastavom, do najbliže kladionice gdje je uplatio 3000 australskih dolara na to da će Hrvatska postati svjetski prvak, a potencijalni dobitak mu je 22.500 dolara što je u kunama pozamašna svota od 105.241 kunu.

'Laka lova', kaže Australac.

No, kao da to nije bilo dovoljno, mladić se još i tetovirao. Naime, na leđa je istetovirao pehar išaran šahovnicom. Iznad tog pehara piše svjetski prvaci, a ispod Hrvatska 2018.

No, ni tu nije bio kraj pa je on tako  išao po ulici i dijelio ljudima novac da uplate na Hrvatsku da će osvojiti Svjetsko prvenstvo, toliko je uvjeren u svoju metodu, ali i u Vatrene.

Mladiću, sretno ti s okladom i nadajmo se da ćeš dobiti taj novac!

VIDI OVO: KVIZ: Koliko dobro poznaješ hrvatsku nogometnu repku?

VIDI OVO: Sve što trebaš znati o tekmi Hrvatska - Engleska!

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message