Obavijesti

Sport

Komentari 570

Autori transparenta s čiovskog mosta: "Da, želimo im poraze"

Autori transparenta s čiovskog mosta: "Da, želimo im poraze"
5

Autori poruke "Sve izgubili dabogda", koja je uoči Eura osvanula na čiovskom mostu, objavili su priopćenje nakon nereda hrvatskih navijača u Saint-Etienneu

VIDEO

Dok Hrvatska čeka kaznu za sramotne nerede u Saint-Etienneu, oglasili su se autori transparenta "Sve izgubili dabogda", koji je uoči Eura osvanuo na čiovskom mostu.

Njima su neredi na tribinama, baklje i topovski udari zbog kojih je čovjek gotovo ostao bez ruke zapravo način borbe za opće dobro. 

- Da, želimo im poraze, jer igrači u plavim kvadratićima u Francuskoj igraju za grupaciju koja je, bojimo se bespovratno narušila najosnovniju i najvažniju stvar - integritet sporta u HNL-u. Jadna nam majka kad 'ulica' mora pozivati na poštivanje osnovnih pravila i načela - stoji u priopćenju autora transparenta.

Proglas autora transparenta na čiovskom mostu objavio je Dalmatinski portal, a ispod teksta možete ga pročitati u cijelosti. Spomenuta poruka izazvala je dosta prašine u javnosti, a Zdravko Mamić je, baš kao i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, rekao kako je ona djelo orjunaša koji su se uvukli u "Naš Hajduk".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:36

"Domoljublje nije kreveljenje zamotano u kvadratiće!" 

"Svim hipnotiziranim 'kauč domoljubima', probudite se mlitavci i kukavice!!!

Da, želimo im poraze, jer igrači u plavim kvadratićima u Francuskoj igraju za grupaciju koja je, bojimo se bespovratno narušila najosnovniju i najvažniju stvar - integritet sporta u HNL-u..

Višegodišnje silovanje lige uz kriminal u sudačkoj organizaciji doveli su nas do zida. Dok pobjede reprezentacije slave uz folk, Žikino kolo i zajedničko s Turcima (!?), istinski hrvatski patrioti svim silama nastoje povratiti poštenje i čast našem nogometu. To nekad uključuje radikalne metode koje zahtijevaju dublje čitanje, a površnom i indoktriniranom promatraču se čine posve pogrešne.

Krajnje je vrijeme da se stvari postave na pravo mjesto! Političari, novinari i akademsko zajednico, zašto ne djelujete, kukavice? Zar vam integritet sporta ništa ne znači? Sportski novinari, zašto ne postavljate konkretna pitanja onima koji nas prave budalama? Šutnjom i ulizivanjem sramotite svoju časnu profesiju! Zapitajte se svi što ostavljate budućim generacijama u naslijeđe!

Djelujte odmah, jer problem se neće sam riješiti. Jadna nam majka kad pored svih vas tzv. stupova društva 'ulica' mora pozivati na poštivanje osnovnih pravila i načela! A za one koji nas, autore transparenta, tako plitko i maliciozno etiketiraju orjunašima, kad se već referirate na period prije i za vrijeme Drugog svjetskog rata, onda ćemo vam u tome duhu i odgovoriti: Puk trogirskog kraja koji je od davnina hrvatski, je za vrijeme tog rata, na naš ponos, tamanio sve okupatore pa tako i orjunaše!

Domoljublje nije kreveljenje zamotano u kvadratiće! Domoljublje je djelovanje za opće dobro! Probudite se iz hipnoze, 'kauč domoljubi'!!!"

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 570
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna