Obavijesti

Sport

Komentari 23

B. Tadić na Marakani zabio iz penala, sve je pratio Prosinečki

B. Tadić na Marakani zabio iz penala, sve je pratio Prosinečki
1

Tadić je posjetio stadion Crvene zvezde i priznao da je trenirao nogomet upravo na Marakani. Na kraju je na terenu zabio penal pod budnim okom Robija Prosinečkog

VIDEO

Predsjednik Srbije Boris Tadić posjetio je Crvenu zvezdu i njihov stadion na Marakani. Družio se sa čelnicima kluba kao i trenerom Robertom Prosinečkim povodom obilježavanja 20 godina od osvajanja Kupa europskih prvaka (današnja Liga prvaka) u Bariju.

 Iako je 'partizanovac', kazao je kako je ponosan na Zvezdine uspjehe. 

Novinarima je u muzeju Crvene zvezde otkrio da je i sam trenirao nogomet kao dječak i to upravno na Marakani, te je često na utakmicama skupljao lopte.

- Crvena zvezda je najveći klub u Srbiji i želim vam da ponovo budete prvaci. Najbolje bi bilo da se Crvena zvezda i Partizan smjenjuju na prvom mjestu. Moja najveća želja je da jedan srpski klub pobijedi u Ligi prvaka. Od velike je važnosti da Zvezda napreduje, jer to nije važno za sport već i za Srbiju. Srbija nema mnogo prepoznatljivih brendova u svijetu, ali jedan je svakako Crvena zvezda - kazao je Tadić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osvrnuo se i na probleme koji tište srpski nogomet. 

- Stanje u srpskom nogometu je loše, ali to kažem kao navijač, jer zbog pravila FIFA-e ne smijem se miješati u sport - kazao je Tadić i dodao kako je UEFA zatražila istinsku borbu protiv negativnosti u nogometu, na travnjacima i stadionima. 

- Bilo bi tragično da Srbiju i srpske klubove izbace iz europskih i svjetskih saveza - istakao je Tadić, a prenosi srpski Mondo. 

Na kraju se spustio na travnjak gdje je ispucao nekoliko penala pod budnim okom nogometnog stratega Roberta Prosinečkog. Uspio je svladati  Vladana Lukića iz drugog pokušaja.

Nažalost, miješanje politike u sport ne pozdravljaju svi, pa je noć prije posjete Marakana osvanula pošarana uvredljivim grafitima koji su u međuvremenu prefarbani, a pred njegovo pojavljivanje policija je primila i dojavu o bombi na stadionu. No cijeli je posjet prošao bez izgreda. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka