Obavijesti

Sport

Komentari 14

Babo ne staje! Zabio je 21 koš Spursima, Indiana ipak izgubila

Babo ne staje! Zabio je 21 koš Spursima, Indiana ipak izgubila
2

U zadnjih par utakmica kako nema njihovog najboljeg igrača Oladipa, Bogdanović je iskočio te preuzeo kontrolu. Ovo mu je bila ček četvrta utakmica zaredom u kojoj je zabio 20 ili više koševa

VIDEO

Bojan Bogdanović nalazi se u neviđenoj seriji! Trpa Babo kao lud po NBA parketima, a ovaj put je u porazu svoje Indiane zabio 21 koš San Antoniju (100-11). No ono što je nevjerojatno je to što najbolji tricaš lige ni jedan koš nije zabio s trice, sve su to bila polaganja ili koševi iz kontakta za dva poena. Ovo mu je tek druga utakmica u ovoj sezoni u kojoj nije uspio zabiti tricu...

U zadnjih par utakmica kako nema njihovog najboljeg igrača Oladipa, Bogdanović je iskočio te preuzeo kontrolu. Ovo mu je bila ček četvrta utakmica zaredom u kojoj je zabio 20 ili više koševa, a u mjesecu studenom je na sjajnom prosjeku od 16,3 koša po utakmici.

Bila je ovo utakmica u kojoj su Spursi od početka preuzeli inicijativu te vodili skoro cijelu utakmicu. U zadnjoj četvrtini su se malo i opustili, što su Pacersi iskoristili da razliku spuste na prihvatljivo. Najbolji kod San Antonija bio je centar LaMarcus Aldridge sa 33 koša i 14 skokova, dok je našem Bogdanoviću podrška bio Sabonis sa 19 koševa i 16 skokova. 

Indiana je trenutno na omjeru 11-8 dok se je momčad Grega Popoviča na izjednačenom 9-9.

Aktualni prvaci Golden State Warriorsi napokon su uspjeli nakon negativnog niza od četiri poraza zaredom doći do pobjede. Žrtva je bio vrlo dobar Portland (125-97), a momčad je predvodio Kevin Durant sa 32 koša i osam skokova te Klay Thompson sa 31 košem. Najbolji kod Portlanda bio je Damian Lillard sa 23 koša i osam asistencija te bivši igrač Cedevite Jusuf Nurkić zabivši 22 koša i skupio osam skokova. 

Teški dani bili su iza Warriorsa, no uspjeli su se pobjedom stabilizirati. Već pet utakmica im nema najboljeg igrača Stepha Curryja, a u porazu protiv Clippersa su se žestoko posvađali Durant i Draymond Green, što je očito imalo utjecaj rezultate momčadi.

Šok večeri priredio je Cleveland pobijedivši bivšu Šarićevu družinu Philadelphiju (121-112). Najbolji kod Cavsa su bili Rodney Hood sa 25 koševa i rookie Colin Sexton koji je utrpao 23 koša. Velika trojka u Sixersima predvođena Embiidom, Simmonsom i Butlerom odradila svoj posao zabivši ukupno 68 koševa, no ostali nisu bili na razini. Najbolji je bio centar iz Kameruna zabivši 24 koša.

Ante Žižić također je imao svoj udio u pobjedi odigravši 36 sekundi. Tako se noćna mora za našeg mladog centra u Clevelandu nastavila i dolaskom novog trenera, a minutaže nema na vidiku.

Dragan Bender nije ni nastupio u pobjedi Phoenixa protiv Milwaukeeja...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu