Obavijesti

Sport

Komentari 20

Babo trpa, Detroit je zdrobio Denvera, Harden 'nenormalan'

Babo trpa, Detroit je zdrobio Denvera, Harden 'nenormalan'
1

Bojan Bogdanović igrao je 33 minute, zabio 14 poena (šut 4-12, trica 3-5, slobodna 3-5) uz 4 skoka, asistenciju i 3 izgubljene lopte. I kad mu ruka nije najmirnija, 'Babo' je igrač za lagano 'dvoznamenkastu utakmicu'

VIDEO

Na NBA parketima sinoć je odigrano šest utakmica, trebala su istrčati dvojica hrvatskih košarkaša, ali Bender je ostao na klupi protiv Rocketsa, Bogdanović opet rešetao u svom stilu u Louisiani, prvo ime večeri bio je naravno Harden koji nastavlja sa 'nenormalnim' šuterskim učinkom, a Pistonsi su zdrobili Denver s 26 razlike...

Babi i Pacersima triler u Louisiani

Indiana je bila na jugu, u New Orleansu, a Pelicansi su doček morali prirediti bez pola momčadi. Igrali su bez čak petorice uključujući mega-zvijezdu Anthonyja Davisa koji je jasno izrazio želju za odlaskom i neće igrati sve dok ne istekne prijelazni rok, za dva dana (s time da nije isključeno da mu se dogodi 'situacija Perišić).

Bojan Bogdanović igrao je 33 minute, upisao 14 poena (šut ne posebno dobar: 4-12, trica 3-5, slobodna bacanja 3-5) uz 4 skoka, 1 asistenciju i 3 izgubljene lopte. I kad mu ruka nije najmirnija 'Babo' je igrač za lagano 'dvoznamenkastu utakmicu'.

'Brada' udara i ne staje

James Harden i Rocketsi došli su u Arizonu, bez puno brige i problema riješili Sunse (118:110), a 'Brada' Harden je i dalje u nevjerojatnoj formi: 44 poena (27. uzastopna tekma s +30), 8 skokova i 6 asistencija.

Šok u Motor Cityu

Jedna od četiri najbolje momčadi lige, Denver Nuggets, sinoć su bili u Detroitu. Istina, bez trojice iznimno važnih igrača (Milsap, Harris i Murray), ali vjerojatno ni sami nisu očekivali gaženje kakvo su doživjeli u Motor Cityu - 129:103 za Pistonse!

D'Angelo je All Star

Noćas se igra osam utakmica, a od sinoć je poznato tko će igrati na All Staru umjesto ozlijeđenog Oladipa: svoj prvi All Star poziv dobio je play-maker Brooklyn Netsa D'Angelo Russell koji ove sezone briljira sa prosjekom od 19.7 poena, 44% šuta i 6.5 asistencija.

Rezultati

New Orleans-Indiana 107:109
Detroit-Denver 129:103
Washington-Atlanta 129:137
Brooklyn-Milwaukee 94:113
Phoenix-Houston 110:118
Sacramento-San Antonio 127:112

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani