Obavijesti

Sport

Komentari 11

Babo zabio 16 u pobjedi nad Bostonom, Zubac zabio devet...

Babo zabio 16 u pobjedi nad Bostonom, Zubac zabio devet...
1

Bojan Bogdanović je u pobjedu svojih Indiana Pacersa nad Bostonom ugradio 16 poena (102-101). Lakersi su svladali Portland sa 114-110 u gostima,a dobru utakmicu odradio je Zubac s devet poena

VIDEO

Lijepa pobjeda za Indianu protiv zahuktalog Bostona. Slavio je klub Bojana Bogdanovića sa 102-101 na domaćem parketu, a hrvatski je reprezentativac ubacio 16 poena. Babo je iz igre šutirao 6-11, a za tricu 2-5, a dodao je i tri asistencije.

Titula junaka dana ipak pripada Victoru Oladipu koji je zabio tricu tri sekunde prije kraja za konačan rezultat. Oladipo je zabio 24 poena, a kod Bostona su najbolji bili Marcus Morris s 23 i Kyrie Irving s 18 poena.

Cleveland nastavlja slobodni pad. Svladali su ih i Charlotte Hornets sa 126-94. Hrvatski centar Ante Žižić zabio je dva poena uz šut 1-2, a skupio je i dva skoka u nešto više od četiri minute igre. Hornetse je vukao Lamb s 19 poena, a solidan je bio i Kemba Walker s 18 ubačaja. Kod Cleveland se istaknuo J.R.Smith s 14 poena i četiri asistencije te ponovno Jordan Clarkson, ali nedovoljno za ikakav konkretniji rezultat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Atlanta Hawksi su svladali Miami Heat sa 123-118. Kod Miamija je najbolji bio Richardson s 32 poena, a kod Atlante Trae Young s 24 poena i čak 15 asistencija. Još jedna sjajna utakmica za mladog (20) Younga.

Houston Rocketsi su u gostima odnijeli bodove protiv Chicago Bullsa. Rocketse je vukao James Harden s 25 koševa i sedam asistencija uz šut 7-17 iz igre (5-12 za tricu), a Carmelo Anthony je zabio 17 (1-7 za tri poena). Chicagu nije pomogao ni 21 ubačaj Zacha LaVinea.

San Antonio Spursi su u susretu protiv New Orleans Pellicansa ogolili sve slabosti te momčadi. Pellicansi su stigli do petog uzastopnog poraza, a pokopao ih je DeMar DeRozan s 26 ubačaja 109-95). Kod Pellicansa je solidan bio Jrue Holliday s 29 koševa. Pellicansi su novim porazom na 11. mjestu Zapada, a Spursi su s četvrtom uzastopnom pobjedom došli na treće mjesto zapadne konferencije.

Denver Nuggetsi su dobili Utah Jazz na domaćem parketu. Kod Nuggetsa su dobri bili Gary Harris s 20 koševa i Jamal Murray s 19 poena, četiri asistencije i pet skokova. Kod Utaha je najraspoloženiji bio Jae Crowder s 21 ubačajem. Denver je četvrtom uzastopnom pobjedom zadržao drugo mjesto Zapada uz omjer 8-9. Utah je još neuvjerljiv s omjerom 4-5.

Los Angeles Lakersi su u gostima dobili Portland Trail Blazers sa 110-114. Lakersi su nakon Dallasa došli do još jedne pobjede. Vukao ih je, naravno, LeBron James s 28 poena i sedam asistencija, dok su dva Portlandova superstara C.J.McCollum i Damian Lillard ubacili po 30 svaki, ali nije pomoglo. Susret je odlučio LeBron James mirnim izvođenjem slobodnih bacanja pred kraj utakmice. Vrlo dobar je bio i naš Ivica Zubac devet poena i čak osam skokova za nešto više od 19 minuta u igri.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet