Obavijesti

Sport

Komentari 2

"Baby-bomber" Paloschi nova zvijezda Milana

"Baby-bomber" Paloschi nova zvijezda Milana
3

Upoznajte mladog Alberta Paloschija, nadolazeću zvijezdu Milana. Trener Ancelotti nada se da će on i Pato jednog dana biti ubojiti tandem

VIDEO

Aktualni prvak Europe Milan prolazi kroz vrlo teške trenutke i trebat će im niz pozitivnih rezultata kako bi se plasirali u Ligu prvaka. No ako u zlu ima malo dobra, za "rossonere" je to dobitak mladog Alberta Paloschija. Taj 18-godišnji napadač debitirao je 20. prosinca u Kupu Italije i odmah postigao pogodak, a u prvom nastupu u talijanskoj ligi upisao se u strijelce nakon samo 18 sekundi na travnjaku. Svoj drugi prvenstveni pogodak postigao je u srijedu, no Milan je svejedno poražen od Sampdorije. To ne otklanja činjenicu da "baby -bomber" Paloschi, uz Alexandrea Pata, predstavlja budućnost trofejog milanskog kluba.
- Ovdje sam došao kad sam imao osam godina. Nisam očekivao da će me pozvati klub kao što je Milan i to je za mene bilo veliko iznenađenje. U igri je bila i Atalanta, no izabrao sam ovaj klub jer mi je bilo garantirano da ću igrati. Još se smatram dijelom juniorske momčadi i želim da ove godine zajedno nešto osvojimo - skromno je ustvrdio talentirani napadač.
Pogodak koji je postigao Sampdoriji podsjeća na neke koje je postizao Pippo Inzaghi:
- Na odmoru između dva poluvremena Pippo mi je rekao da se više krećem između veznjaka i trčim prema naprijed. Njegove sam savjete uvijek cijenio i mnogo mi znače. To što sam postigao gol na San Siru za mene je veliki doživljaj, no još mi je najdraži pogodak koji sam postigao Sieni. Nisam ni očekivao da ću imati ovoliko prilika u prvoj momčadi, a pogotovo zato što se na početku sezone nisam snalazio ni u juniorima. Zbog toga sam se počeo još više truditi i mislim da je ovo rezultat mog rada.
Paloschi je 18 godina napunio 4. siječnja, a ranije je bio jedan od najboljih igrača podmlatka Milana. Trener Carlo Ancelotti vjeruje mu jer smatra da je vrlo odgovoran igrač koji se uvijek trudi dati najbolje od sebe. To što u tinejdžerskim godinama pokazuje takvu zrelost, svakako je najveća vrlina nadolazeće zvijezde talijanskog nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu