Obavijesti

Sport

Komentari 13

Badelj i Rog strijelci, Kalinić je uz ovacije San Sira upisao debi

Badelj i Rog strijelci, Kalinić je uz ovacije San Sira upisao debi
1

Fiorentina je kod kuće izgubila od Sampdorije 1-2 upisavši drugi poraz ove sezone. Gosti su poveli golovima Gianluce Caprarija (32) i Fabia Quaglirelle (35-11m), a Badelj je smanjio u 50. minuti

VIDEO

Hrvatski reprezentativci Marko Rog i Milan Badelj upisali su se među strijelce u susretima 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva, dok je Nikola Kalinić debitirao za Milan.

Rog se upisao među strijelce u pobjedi Napolija protiv Atalante 3-1, dok je Milan Badelj zabio utješni pogodak za Fiorentinu koja je u Firenzi izgubila od Sampdorije 1-2.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Napoli je pobijedio Atalantu 3-1 nakon što je gubio na poluvremenu. Gosti su poveli u 16. minuti golom Bryana Cristantea i uspjeli su zadržati vodstvo do konca prvog dijela. Međutim, Napoli je u nastavku vrlo brzo okrenuo rezultat golovima Piotra Zielinskog (56) i Driesa Mertensa (61).

Pobjedu domaćina potvrdio je Marko Rog u 87. minuti, 13 minuta nakon što je ušao u igru umjesto Zielinskog. Rogu je to bio prvijenac u dresu Napolija. Ivan Strinić nije nastupio za domaći sastav.

Milan je na San Siru pobijedio Cagliari 2-1, a prve minute za 'Rossonere' upisao je Nikola Kalinić. 

Domaćin je poveo u 10. minuti preko Patricka Cutrona, no Cagliari je u 56. izjednačio golom Joao Pedra. Međutim, radost gostiju nije dugo trajala. U 70. minuti je Suso sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca doveo Milan u novo vodstvo. Kalinić je dobio priliku u posljednjih 12 minuta, dok je Duje Čop za goste zaigrao od 76. minute.

Fiorentina je kod kuće izgubila od Sampdorije 1-2 upisavši drugi poraz ove sezone. Gosti su poveli golovima Gianluce Caprarija (32) i Fabia Quaglirelle (35-11m), a Badelj je smanjio u 50. minuti.

VIDEO

SPAL  je kod kuće pobijedio Udinese 3-2, a Stipe Perica je za goste zaigrao od 71. minute, dok Andrija Balić nije nastupio.

Crotone i Verona su odigrali bez golova, a za domaći sastav je cijelu utakmicu odigrao Ante Budimir.

Lazio je na gostovanju pobijedio Chievo 2-1, a Ivan Vargić nije ulazio u igru kod gostiju.

Na ljestvici vode Juventus, Inter, Milan, Napoli i Sampdorija sa po šest bodova, dok su na začelju Fiorentina, Udinese, Atalanta, Cagliari i Benevento sa po dva poraza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio