Obavijesti

Sport

Komentari 4

Badelj: Incident nije ostavio traga, atmosfera je odlična

Badelj: Incident nije ostavio traga, atmosfera je odlična
1

Nogometaši Dinama pokušat će se na blatnoj Kantridi revanširati Rijeci za jedini ovosezonski poraz. Milan Badelj vjeruje u nastavak pozitivne serije

VIDEO

Prije četiri mjeseca u drugom kolu na Maksimiru Dinamov je doživio prvi poraz u sezoni. Rijeka je tad bila bolja 2-1, no to nije uzdrmalo 'modre'. Slab dan se pokazao samo to - slab dan jer Dinamo od tad nije upisao niti jedan poraz uz dva remija.

No, Milan Badelj svjestan je da ih ne čeka nimalo lak zadatak na teškom terenu na Kantridi.

- Ne znam može li nas Rijeka iznenaditi, znam da sve ovisi o nama, o našem pristupu. Kvalitetniji smo, bolji, i stoga bliži bodovima. Međutim, Riječani su nezgodni, pogotovo na svom igralištu. Moramo ih respektirati. I zbog toga što su nas jedino oni pobijedili u dosadašnjih 16 kola 1. HNL - rekao je Badelj za Sportske novosti.

Dinamov dokapetan branio je četvoricu suigrača koji su se ogriješili o pravilnik tvrdeći da ih je cinkao neki klošar. Da se atmosfera smirila, potvrdio je i sam Badelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve dolazi na svoje, stvarno je u najboljem redu. Taj incident nije ostavio nikakvog traga, atmosfera je vrhunska. Nekome se zalomi, nekome ne. Još sam mlad, stignem odlutati u neželjene vode buduci da računam na dugu karijeru - rekao je Milan koji u karijeri nije imao incident sličan onome svojih suigrača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića