Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Badelj: Nema baš nikakve šanse da nas Pjunik prođe

Gordan Giriček kaže da bi zbog Milana Badelja, zagrebačkog dečka rođenoga na isti dan kada i Eduardo da Silva, uvijek došao na Maksimir

Sanjin Strukić
Foto: Sanjin Strukić
7 komentara

Dinamo je u Armeniji dominirao, stvarao šanse no umjesto u okvir, lopte su letjele pored, iznad...
- Bilo je užasno vruće, tako da je i to bila otežavajuća okolnost. No ne smijemo tražiti alibi u vremenu. Spremni smo za uzvrat i siguran sam da ćemo proći. Oni su u provj utakmici dosegli svoj limit, bolje od toga ne mogu, dok mi nismo bili ni blizu limita. Nema šanse da nas iznenade u Maksimiru - rekao je Milan Badelj, jedan od ponajboljih igrača prve utakmice.
U uzvratnom susretu Dinamo će biti lišen pomoći navijača. Zbog bakljade u Udinama, Uefa je odlučila da će tribine u prvom europskom susretu ostati prazne.
- To je grozno. Sigruno je da će biti malo neugodno, prazne tribine ostavljaju dojam kao da ste na treningu. Nije baš najbolje igrati pred praznim tribinama. Svim igračima u svlačionici je žao što je takva odluka Uefe, ali tu se ništa ne može. Kazna je mogla biti i puno gora. Najvažnije je da se u takvom ozračju ne opustimo, nego odigramo kako treba, prođemo dalje i omogućimo navijačima još europskih utakmica
U zdravstvenom kartonu maksimirskog 'wunderkinda' piše intrigantna dijagnoza: Astma!?
- Imam od rođenja. Ne stvara mi probleme. Jedino se javlja u svibnju, tada malo težem dišem, javi mi se alergija - kaže Badelj.
Milan dolazi iz Gajnica, kvarta Gordana Giričeka. Bivši igrač Cibone, Utaha, Orlanda, Memphisa, Phoenixa, kaže da bi zbog Badelja uvijek došao u Maksimir.
- Drago mi je, no eto, iako smo iz kvarta, Giru još uvijek nisam upoznao.
Skroman i izrazito inteligentan mladić uspješno je završio privatnu gimnaziju Benedikta Kotruljevića u lipnju 2007. godine.
- Htio sam ići dalje, ali mi obveze nikako ne dopuštaju. Možda nakon karijere upišem fakultet - kaže Badelj, zagrebački dečko koji je rođen 25. veljače, na isti dan kad i još jedan Dinamov biser - Eduardo da Silva.

Naši partneri pišu
Message