Obavijesti

Sport

Komentari 33

Badelj prema - Milanu! 'Možda griješim, ali moram ići dalje...'

Badelj prema - Milanu! 'Možda griješim, ali moram ići dalje...'
1

Moram se suočiti sa stvarnošću: život igrača nije jako dug i nažalost nisam spreman da zauvijek ostanem u Fiorentini, napisao je Milan Badelj u oproštajnom pismu za navijače "viola"

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj (29) više nije igrač Fiorentine! Nakon što je u ponedjeljak natuknuo oproštaj u razgovoru s novinarima u kampu reprezentacije u Rovinju, veznjak se, po isteku ugovora, i službeno oprostio od kluba u kojemu je proveo četiri sezone i preuzeo kapetansku traku nakon smrti Davidea Astorija.

Badelj: Interes Lazija i Milana? Sve će se znati kroz dan, dva...
Badelj: Interes Lazija i Milana? Sve će se znati kroz dan, dva...

Badelj se od navijača i pristalica Fiorentine oprostio pismom na službenim stranicama kluba kojega prenosimo u cijelosti:

Nema lakih izbora u životu, čak i kada se čini tako. Ali u stvarnosti svatko je od nas drugačiji i oni koji me poznaju znaju da sam osoba koja uvijek pokušava ići još dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Možda sam u krivu, ali danas bih htio otići još dalje i napustiti mjesto koje smatram svojim domom, mjesto u kojem sam pronašao spokoj, ravnotežu i sreću; jednom riječju, stabilnost.

Ali ipak, moram se suočiti sa stvarnošću: život igrača nije jako dug i nažalost nisam spreman da zauvijek ostanem u Fiorentini: još uvijek imam želju i entuzijazam da se dokazujem.

Imam toliko misli u svojoj glavi. Želio bih reći toliko stvari svakomu od vas, ispričati se i pokušati vam objasniti, što i činim, jer zaslužujete to i puno više zbog tolike odanosti, strastvene ljubavi, velike osjetljivosti i privatnosti u teškim vremenima.

Dopustite mi da vam kažem samo HVALA, napisano najvećim slovima: HVALA, FIRENCO! Bilo je nezaboravnih trenutaka, i dobrih i loših, ali uvijek smo ih proživljavali zajedno i ponosan sam što sam bio dio vas.

Također bih želio reći hvala svim ljudima koji su mi bili bliski, svim bivšim trenerima i članovima stručnih stožera, svim bivšim suigračima s kojima sam slavio pred ljubičastim navijačima. Hvala i svima s kojima sam izlazio pognute glave nakon poraza, ali uvijek sa željom za uzdizanjem. Dopustite mi da kažem i hvala osobito svojim prijateljima iz ove sezone jer...

Želio bih se zahvaliti i liječničkom osoblju koje je radilo u sjeni, zbog svega što je činilo. Hvala radnoj zajednici koja je brinula o nama kao da smo njihova djeca. Hvala i cijelom klubu koji je vjerovao u mene i dopustio mi da igram u talijanskom prvenstvu, svim ljudima koje sam upoznao u kratko vrijeme i žao mi je ako sam nekoga zaboravio. Ponekad nije lako biti jasan i izraziti sve što osjećaš, ali siguran sam u jednu stvar: godine koje sam proveo sa svima vama omogućile su mi da odrastem kao čovjek.

Milan bi trebao prijeći u - Milan, ako je vjerovati talijanskim novimarima. "Rossoneri" traže pojačanja u veznoj liniji i Hrvatu su za trogodišnji ugovor ponudili oko dva milijuna eura po sezoni. Interes su pokazivali i Lazio i Inter.

- Sve će se znati u idućih dan-dva - rekao je u ponedjeljak Badelj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'
DOMINIRAO U EGIPTU

Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'

Lovro Majer odigrao je dojmljivu utakmicu protiv Egipta, zabio i asistirao, bio i precizan u raspucavanju protiv Tunisa, a Aljoša Vojnović smatra kako bi bi mu izbornik morao ukazati povjerenje na Euru