Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bajka traje i dalje: Četvrtoligaš u polufinalu njemačkog kupa!

Bajka traje i dalje: Četvrtoligaš u polufinalu njemačkog kupa!
1

Fortuna je imala čak 36 udaraca prema golu i 15 u okvir, ali nevjerojatni Saarbrücken ih je uspio srušiti na krilima golmana Blatza koji je obranio čak pet penala u raspucavanju...

VIDEO

Čuda su moguća, zar ne? Pitajte nogometaše Saarbrückena, ali tek ujutro, jer tijekom noći će slaviti jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba.

Četvrtoligaš Saarbrücken, član njemačke četvrte lige, regija jugozapad, napravio je neviđeno čudo i prošao u polufinale njemačkog kupa nakon što su u četvrtfinalu srušili bundesligaša Fortunu Düsseldorf nakon penala (7-6). Regularni dio završio je 1-1, produžeci su protekli bez uzbuđenja, a onda šou u raspucavanju.

Vidjeli smo čak 20 penala, a tu se u Ikera Casillasa pretvorio domaći golman Daniel Batz koji je obranio čak četiri jedanaesterca, a Saarbrückenu je pobjedu osigurao Jorgensen koji je promašio posljednji penal za Fortunu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
1. FC Saarbrücken - Fortuna Düsseldorf

Saarbrücken je poveo golom Janickea. Prvo je nevjerojatni Batz skinuo penal Henningsu u 83. minuti, ali Jorgensen je spasio svoju momčad golom u 90. minuti i osigurao im produžetke. Međutim, tamo nisu baš bili neke sreće.

1. FC Saarbrücken - Fortuna Düsseldorf

A onda statistika još jednom dokazuje da je kao bikini. Fortuna je imala čak 36 udaraca prema golu i 15 u okvir, ali nevjerojatni Saarbrücken ih je uspio srušiti za najveći uspjeh u novijoj klupskoj povijesti. Imali su deset šuteva na gol bundesligaša, a od toga četiri u okvir. Posljednji put su u polufinalu kupa igrali 1985. godine, a tada su ispali od Uerdingena.

1. FC Saarbrücken - Fortuna Düsseldorf

Sve u svemu, statistika je nekada potpuno nebitna. A to je opravdao i ovaj niželigaški klub koji i dalje živi svoju bajku. 

Bayern je u drugoj utakmici na gostovanju kod Schalkea pobijedio 1-0 golom Joshue Kimmicha iz 40. minute. U srijedu se sastaju Bayer Leverkusen i Union Berlin te Eintracht Frankfurt i Werder Bremen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića