Obavijesti

Sport

Komentari 69

Bakočević: Miočić će izgubiti, bojim se da će ispasti smiješan

Bakočević: Miočić će izgubiti, bojim se da će ispasti smiješan
1

Najpopularniji crnogorski MMA borac Vaso Bakočević (30) iznio je svoje gledište o najvećem teškaškom meču u UFC-ovoj povijesti. Za njega nema sumnje, šampion će i dalje ostati Daniel Cormier

VIDEO

Dobio je revanš i mislim da će ponovno izgubiti jer mu Cormier nikako ne odgovara. Ja mu želim sve najbolje, no mislim da će izgledati smiješno ako nakon svega što je rekao ponovno izgubi. Pored svega toga, pravi borac i pravi šampion, rekao je Vaso Bakočević (30) o ishodu meča Miočić - Cormier.

 

Još je malo ostalo do velikog spektakla na UFC-ovoj priredbi u Anaheimu. U nedjelju, 18. kolovoza, u ranim jutarnjim satima u oktogon će kročiti izazivač Stipe Miočić (36) i vlasnik teškaškog pojasa prvaka Daniel Cormier (40). Ljubitelji slobodne borbe iščekuju ovaj veliki dvoboj. Kladionice su stale na Cormierovu stranu, a slično razmišlja i crnogorski borac. 

Nije ga se dojmilo kako je Stipe postupio nakon poraza od Cormiera. Podsjetimo, Stipe nije bio ni svjestan da je izgubio, upitao je suca što se dogodilo i onda ga samo odgurnuo kad je shvatio da je izgubio. No, zapljeskao je Stipe kad je sudac dignuo ruku Daniela Cormiera, a Bruce Buffer vikao 'and neeeeeeeew'. Vjerojatno je Bakočevića zasmetalo Miočićev ekspresni zahtjev za uzvratom.

- Meni se Stipe sviđa kao tip, ali nije mi se svidjelo njegovo ponašanje. Pošteno je izgubio od Cormiera nokautom u prvoj rundi i nakon toga se nije borio, nego je tražio revanš kao nešto što je njegovo. Izgubio je u prvoj rundi i mislim kako se nije dobro ponio, trebao se u međuvremenu još jednom boriti - rekao je Bakočević za Videoteku.

Dok je Stipe čekao, Cormier se borio protiv Derricka 'Black beasta' Lewisa i lagano obranio svoju titulu. U drugoj rundi 'crna zvijer' je tapkala nakon 'rear naked chokea', ali meč je izgledao kao da se Lewis uplašio prilike. No, bilo kako bilo, Stipe je dočekao svoj uzvrat i imat će priliku ušutkati sve kritičare.

THE CANADIAN PRESS 2017-02-20

Bilo kako bilo, još nas malo dijeli do velikog spektakla. Hoće li Cormier drugi put zaredom obraniti titulu i drugi put pobijediti Stipu, saznat ćemo u glavnoj borbi UFC-a 241 u Anaheimu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...