Sport

Komentari 26

Balada za Adelinu... 23 su joj godine tek, a mora u mirovinu

Balada za Adelinu... 23 su joj godine tek, a mora u mirovinu

Preko Instagrama je nekoj 'proročici koja skida uroke' platila 30 tisuća eura da joj život dovede u red i vrati osmijeh na lice. Jedina promjena: Adelina Sotnikova imala je 30.000 eura manje

Rana mirovina jedan je od najrasprostranjenijih snova. Uz ono klasično laganje samog sebe, 'Ma ne bi ja ljenčario, neee... Radio bi k'o mrav, ali: kad ja hoću i što ja hoću"! Sportaši zbog ozljeda počesto moraju u preranu sportsku mirovinu, a ruska klizačica Adelina Sotnikova sa karijerom se pozdravila već u 23 godini.

A nije Adelina bila tek jedna u nizu nego posebna klizačica. Olimpijska pobjednica i dvostruko europsko srebro. Jedna od najpoznatijih u prebogatoj povijesti ruskog umjetničkog klizanja.

Zlato je osvojila kod kuće, u Sočiju, senzacionalno ispred mega-favoritkinje Yune Kim iz Južne Koreje. I bila je ljubimica nacije, ali... Kratko je trajalo. Čim je osvojila zlato krenula su naklapanja o tome kako su joj suci poklonila trijumf i da će joj karma to negdje vratiti.

Vrlo brzo je potrgala ligamente gležnja pa klizanja gotovo da i nije bilo nego je pažnju javnosti zaokupljala sudjelovanjem u ruskom Plesu sa zvijezdama. Mlađahna je Adelina upala u depresiju pa u tom očaju nasjela i jednoj prijevari.

Preko Instagrama je nekoj 'proročici koja skida uroke' platila 30 tisuća eura da joj život dovede u red i vrati osmijeh na lice. Jedina promjena koja joj se dogodila bila je da je u džepu imala 30 tisuća eura manje nego prije 'skidanja uroka'.

- Teška srca svim mojim navijačima moram reći kako bi im najradije i dalje donosila radost svojim nastupima, ali tijelo mi više ne da profesionalno se baviti klizanjem i moram prekinuti karijeru - objavila je Sotnikova na ruskoj televiziji.

- Želim biti zdrava i sretna. Srce me boli kada gledam natjecanja u kojima ne mogu sudjelovati. Ostat ću u klizanju, ali ne kao profesionalna natjecateljica - rekla je Adelina na rastanku.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci