Sport

Komentari 13

Balakov: Nemam pojma kakav je Levski, a Hajduk nije favorit

Balakov: Nemam pojma kakav je Levski, a Hajduk nije favorit

Levski i CSKA imaju najbolje navijače u Bugarskoj i sigurno da im ne bi bilo lako bez pomoći publike. Njima je publika 12. igrač baš kao što je i Torcida Hajduku, smatra Balakov

Kad bih vam sad morao detaljno secirati momčad Levskog, bilo bi najpoštenije da vam kažem - nemam pojma. Toliko je igrača otišlo i novih došlo u zadnje vrijeme da vjerujem da ni oni sami nemaju pojma koliko su uopće jaki ili ne, iskreno je priznao bivši trener Hajduka Krasimir Balakov, koji još uvijek prati sve što se događa na Poljudu.

- Ako ćemo logično zaključiti, Levski je potpuno nova momčad i velika nepoznanica, a Hajduk je zadržao prošlogodišnju momčad i još se pojačao Radoševićem i Pešićem. Za mene je logično da Hajduk prođe dalje, ali znate kako je, u nogometu se nikad ne zna i ne mogu reći da je Hajduk favorit. No, da vjerujem da će proći dalje - to sigurno.

Situacija "može li Levski ugostiti Hajduk pred punim tribinama ili će zbog kazne morati nastupati bez publike" bila je pod znakom pitanja. No, Levski na kraju ipak neće nastupati pred svojom publikom.

- Levski i CSKA imaju najbolje navijače u Bugarskoj i sigurno da im neće biti lako bez pomoći publike. Njima je publika 12. igrač baš kao što je i Torcida Hajduku.

Najčitaniji članci