Obavijesti

Sport

Komentari 47

Bale odbio ići na tekmu: Sorry šefe, ali malo sam rastresen...

Bale odbio ići na tekmu: Sorry šefe, ali malo sam rastresen...
1

Real Madrid u utorak igra utakmicu s Tottenhamom na Allianz Areni u Münchenu, ali Gareth Bale je zbog postupanja kluba prema njemu odbio putovati u Njemačku sa suigračima

VIDEO

Gareth Bale uzvraća udarac. Tako bismo mogli opisati najnoviju epizodu onoga što se događa u Real Madridu. Nakon što ga je Zinedine Zidane prekrižio, držao na klupi i otvoreno govorio kako za njega u momčadi više nema mjesta, spremao se Velšaninov mega transfer u Kinu.

Međutim, uslijedila je nova loša predstava "kraljeva", poraz od Atletico Madrida 3-7 pa je klub odlučio staviti zabranu na transfer u Kinu i zadržati napadača na Santiago Bernabeu. Međutim, čini se kako je igranje njegovom sudbinom dozlogrdilo Baleu pa se sada on odlučio nasmijati u lice klubu. Odlučio je da ne može putovati s momčadi u München na provjeru prije početka sezone s Tottenhamom, a kao razlog je naveo - preveliku rastresenost.

Javno ga ponizili, a onda mu stopirali transfer

Španjolski i britanski mediji pišu kako je Bale ogorčen, a prije svega bijesan na Zidanea zbog načina na koji je postupao s njim. Ljutit je i na predsjednika Florentina Pereza koji je nakon svega odlučio stopirati transfer u Kinu i odbio ponudu Jiangsu Suning koja mu je osiguravala tjednu plaću veću od milijun eura! Iako su Kinezi Velšaninu ponudili nadrealne uvjete, Real nije bio zadovoljan visinom odštete koja bi pripala klubu.

- Bale je blizu odlaska iz kluba, najbolje bi bilo ako može otići već sutra. Za njega također. Real pregovara s klubom u kojem može igrati. Nemam ništa osobno protiv njega, ali dođe vrijeme kad se neke stvari moraju napraviti. Moram donijeti odluke, moramo napraviti promjene - poručio je Zidane na sada već slavnoj konferenciji za medije prije tjedan dana.

Od tada se izdogađalo toliko toga. Real ne izgleda ništa bolje u odnosu na prošlogodišnju lošu sezonu, redaju se ozljede bitnih igrača (Jović, Modrić), pa se Perez nada da bi Zidane mogao još jednom razmisliti i ipak Baleu pružiti priliku. Sve i da se to dogodi, pitanje je koliko bi od svog igrača dobio zauzvrat. Jer javna poniženja mnogi teško zaboravljaju i opraštaju...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba