Obavijesti

Sport

Komentari 94

Ivana Balića naljutili loši suci pa odgurnuo izbornika Golužu

Ivana Balića naljutili loši suci pa odgurnuo izbornika Golužu
6

Goluža je pokušao zagrliti i čestitati Baliću. No, on je odbio, odgurnuvši ga rukama. Najboljeg svjetskog rukometaša naljutili su slovački suci te nije htio slaviti pobjedu

VIDEO

Uh, konačno smo odigrali od prve do zadnje minute kako treba, zadovoljno je konstatirao Igor Vori nakon pobjede protiv Poljske i osiguravanja trećeg mjesta u skupini.

Hrvatska je iz četvrtog pokušaja došla do prve pobjede protiv velikog, moćnog protivnika, ali nisu baš svi bili dobre volje. Ivano Balić bio je ljutit i nakon pobjede, toliko da je čak i odgurnuo izbornika Golužu kad mu je želio čestitati.

Pa jel to normalno? U prvom poluvremenu smo imali 14 minuta isključenja

- Ej, četrnaest minuta isključenja u prvom poluvremenu su nam svirali, četrnaest! Pa to nije normalno - otkrio je Ivano razlog ljutnje.

Malo se prebrojao, ali poanta je točna. U prvom poluvremenu Hrvatska je 12 minuta igrala s igračem manje, Poljska samo dvije. Uz to, Szmal je imao devet obrana više od Pešića, a Hrvatska je opet vodila dva razlike.

- Igrali smo jako dobro, samo zbog sudaca nismo dobili utakmicu 15 razlike - misli Balić.

U utakmici o kojoj su ovisile kvalifikacije za OI u Londonu svatko je odradio svoj dio posla, konačno su i golmani bili na razini. Ivan Pešić "skinuo" je deset lopti.

Pešić je donio veliku sigurnost, da je tako branio od početka borili bi se za medalje, kaže Goluža

- Neka moji igrači uživaju u pobjedi, zaslužili su. Izašli su s terena krvavih koljena. I da smo od početka imali ovakvu potporu golmana, ne bismo bili tu gdje jesmo. Pešić je donio veliku sigurnost momčadi - pohvalio je 21-godišnjeg golmana izbornik Goluža.

- Je, bilo je dobro, ali uvijek to može bolje. Vjerujem da će i biti, treba mi samo malo više strpljenja - skromno kaže Pešić.

Trebat će nam u takvom izdanju i u borbi za peto mjesto, s Islandom u petak.

- Idemo sad biti peti, da barem malo ispunimo visoka očekivanja - kaže Vedran Zrnić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani