Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ballack: Mi od svakoga u skupini možemo izgubiti...

Ballack: Mi od svakoga u skupini možemo izgubiti...
1

Naša momčad morat će igrati na gornjoj granici svojih mogućnosti za pobjede nad Australijom, Ganom i Srbijom, kaže ozlijeđeni kapetan 'elfa'

VIDEO

Ozlijeđeni kapetan njemačke nogometne reprezentacije Michael Ballack, koji neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici, naciji je poslao optimistične, ali i upozoravajuće poruke. Ballack je, igrajući u dresu svog kluba, londonskog Chelseaja, zadobio ozljedu gležnja u finalu FA Cupa protiv Portsmoutha, koja ga je udaljila s Mundijala. Mišljenje Ballacka o izgledima ''elfa'' na Mundijalu jednako je zanimljivo njemačkim ljubiteljima nogometa, igrao on ili ne. Njemačka će, podsjetimo, u skupini prolaz među 16 najboljih tražiti protiv Australije, Srbije i Gane.
- To su redom robusne, fizički moćne selekcije. Naši navijači moraju biti spremni na to da od svakoga od njih možemo izgubiti. Naša momčad morat će igrati na gornjoj granici svojih mogućnosti za pobjede nad tim suparnicima. Tako je bilo prije moje ozljede, tako je i sada - kaže Ballack.
Nakon toga je okrenuo ploču, te sugerirao da je Njemačka, bivši trostruki svjetski prvak, uvijek kadra igrati u završnici Svjetskog prvenstva.
- Naša reprezentacija ima pravi mentalitet. Uvijek će dati sve od sebe, u skladu s mogućnostima i nikad se neće predati. Naš izbornik Joachim Löw izvući će maksimum iz naše reprezentacije. U to sam siguran. Na zadnja dva Mundijala bili smo drugi i treći, ne vidim razloga zašto nešto takvo ne bismo ponovili i u Južnoafričkoj Republici - zaključio je Ballack.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića