Obavijesti

Sport

Komentari 13

Balotelli nastavio trpati, Lazio dvaput stizao zaostatak i dobio

Balotelli nastavio trpati, Lazio dvaput stizao zaostatak i dobio
1

Lazio je gubio kod Vitessea 1-0 i 2-1, ali na koncu je uzeo tri boda. Zenit je promarširao Skopljem uz pet komada, koliko je zabila i Nica na gostovanju kod Zulte Waregema

VIDEO

U susretu 1. kola Europske lige Zenit je u Skoplju pobijedio Vardar 5-0, Real Sociedad je bio uvjerljiv protiv Rosenborga 4-0, dok je Nica na gostovanju u Belgiji porazila Waregem 5-1.

Zenit je rutinski odradio gostovanje u Skoplju pobijedivši Vardar 5-0 golovima Kokorina (6, 21), Dzjube (39), Ivanovića (66) i Rigonija (89). 

U drugom susretu iz L skupine Real Sociedad je pobijedio Rosenborg 4-0, a strijelci su bili Llorente (9,77), Zurutuza (10) i Skjelvik (41-ag).

U skupini K vidjeli smo čak 11 golova. Nica je na gostovanju u Belgiji bila uvjerljiva pobijedivši Zulte Waregem 5-1, dok je Lazio na gostovanju porazio Vitesse 3-2.

Vitesse je vodio 1-0 i 2-1, ali bodovi odlaze u Rim. Strijelci za 'nebesko-plave' bili su Parolo (51), Immobile (67) i Murgia (75), a za domaćine golove su zabili Matavž (33) i Linsenn (57).  Ivan Vargić nije nastupio za Lazio.

Nica je na gostovanju u Belgiji bila uvjerljiva pobijedivši Zulte Waregem 5-1. Strijelci za francuski sastav bili su Plea (16, 20), Dante (28), Saint-Maximin (69), Balotelli (74), dok je pogodak za Belgijance postigao Iseka (46).

U skupini G Hapoel Be'er Sheva je bio bolji od Lugana 2-1. Kod gostiju nije bilo Antoninija Čuline i Dominika Kovačića.

U drugom susretu Steaua je u Bukureštu pobijedila Viktoriju Plzen 3-0. Strijelci su bili Budescu (21-11, 44) i Alibec (72). Za goste je do 60. minute igrao Diego Živulić.

Zanimljivo, Steaua i Viktorija su ove sezone već igrali međusobno i to u 3. pretkolu Lige prvaka. Rumunji su u dvije utakmice bili bolji (2-2, 4-1) i prošli su dalje, ali su u zadnjem pretkolu LP izgubili od Sportinga i preselili u Europsku ligu. Viktorija je nakon ispadanja iz kvalifikacija Lige prvaka, u zadnjem pretkolu Europske lige pobijedila AEK Larnacu.

U skupini I Marseille je pobijedio turski Konyaspor 1-0 golom Ramija (48). U turskom sastavu nije bilo Petra Filipovića.

Viktoria Guimares i RB Salzburg su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u 25. minuti golom Pedraoa, a izjednačio je Berisha (45). Duje Ćaleta-Car je odigrao cijeli susret za gostujući sastav, dok Marin Pongračić nije nastupio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani