Obavijesti

Sport

Komentari 7

Balotellija optužili da je pušio: "Nisam! Ljubio sam raspelo..."

Balotellija optužili da je pušio: "Nisam! Ljubio sam raspelo..."
3

Nakon domaće utakmice s Juventusom u javnost je izašao mutni video sa prvotnom interpretacijom kako Balotelli puši u svlačionici. Igrač uz kojeg se vežu desetine afera jest pušač, ali sve je demantirao

VIDEO

Mario Balotelli, danas već 29-godišnji nogometaš, od svojih je prvih nogometnih koraka gotovo pa neprestano u problemima, kontroverzama, aferama, skandalima i skandalčićima.

Pokretanje videa...

00:23

Šansu mu je prvi dao Jose Mourinho, prije deset godina u Interu. Od tada Balotelli je promijenio šest klubova: Man City, Milan, Liverpool, Nicu i Olympique Marseille, a od ljetos je u Bresciji.

Cigarete, a povremeno i alkohol jednostavno idu uz Balotellija kao samo jedan od 'grijeha' koje su mu spočitavali svi treneri koje je imao, uključujući i onog koji mu je najviše vjerovao, Roberta Mancinija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Mancio' ga je tri godine trenirao i pokušavao dovesti u red u Cityju, ali otkad je talijanski izbornik ne zove ga među Azzurre. I on je digao ruke od Balotellija.

Brescia je prošlog vikenda kod kuće poražena od Juventusa, 1-2, a u javnost je par dana kasnije izašao mutni video sa prvotnom interpretacijom kako Balotelli puši u svlačionici prije tekme.

Igrač uz kojeg se vežu desetine afera i koji stalno ponavlja 'Zašto uvijek vidite samo moje mane?' sve je demantirao jednostavnim objašnjenjem:

- Nisam pušio, nego poljubio raspelo! I to u sjećanje na tatu Francesca. To je bio njegov san, da igram za Bresciju - objasnio je Balotelli koji je rođen na Siciliji kao dijete emigranata iz Gane, a kada je imao tri godine posvojili su ga Silvia i Francesco Balotelli u svojem domu u Concesiju, pored Brescije.

Čim je napunio 18 godina uzeo je talijansko državljanstvo i izjavio: "Ja sam Talijan, osjećam se kao Talijan i uvijek ću igrati samo za Italiju".

Inače, jedan od najvećih ljubimaca navijača u Brescijinoj povijesti, napadač Dario Hubner, cijelu je karijeru pušio k'o dimnjak, ali u neka druga i drukčija nogometna vremena.

Balotelli je na svojem Twitter profilu napisao: "Ne vjerujte ničemu što ste pročitali o meni osim ako to niste pročitali baš ovdje na mom profilu"!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića