Obavijesti

Sport

Komentari 14

Hrvatska odlično otvorila Euro: Malo muke pa pomeli Nijemce!

Hrvatska odlično otvorila Euro: Malo muke pa pomeli Nijemce!
2

Prva četvrtina bila je mučenje, gubili smo 1-2 i nije slutilo na dobro, ali odmah u drugoj dionici Hrvatska je pokazala koliko je jaka pa do kraja mljela nemoćnu i nedoraslu joj Njemačku

VIDEO

Počelo je Europsko prvenstvo vaterpolista, a Hrvatska ga je otvorila onako kako se i očekuje od aspiranata na medalju i, zašto ne, naslov prvaka Europe: Hrvatska-Njemačka 17-9!

Pokretanje videa...

01:24

Vodili smo i sa 10 razlike, ali u prvoj četvrtini Barakude su svima u Hrvatskoj i (još više) izborniku lagano čupale živce. Šetao je Ivica Tucak uz rub bazena k'o da bi najradije uskočio unutra, možda ne da zaigra nego 'stisne pokoju iza ušiju' našim majstorima.

Trebalo nam je sedam minuta da uopće zabijemo prvi gol (Josip Vrlić), a na prvi predah smo otišli - u minusu, 1-2. Protiv momčadi za koju je 'njemački' Hrvat Mateo Ćuk rekao: 'Možemo li dobiti Hrvatsku? Pa za nas igraju policajac i kuhar'!

Ali dobro su nam skuhali prvih osam minuta... Pa onda to plaćali u naredne 24. Stisnuli smo obranu, pustili ruku u napadu, počeli koncentrirano gađati iz daljine i - prednost je samo rasla.

Na polovici zadnje dionice imalo smo 16-6, velikih plus deset, a onda se (ajde, reći ćemo: logično) malo opustili. Tucak je rotirao maksimalno, svi su igrali, a Nijemci dobili šansu da bace malo šminke na konačni rezultat pa nakon pobjede u prvoj dođu do 4-4 u zadnjoj četvrtini.

Javi Garcia jedini nije zabio, ali se sa Nijemcima igrao asistirajući i žestokom obranom. Cijeli drugu i treću te pola zadnje četvrtine Njemačka je izgledala kao juniorski sastav (ulazno godište) koji sparira seniorima.

Po četvrtinama: 1-2, 6-2, 6-1 i 4-4. Pucački najraspoloženiji kod naših je bio Lovre Miloš s tri gola. Ante Vukičević, Andro Bušlje, Loren Fatović, Luka Bukić i Josip Vrlić zabili su po dva. Marko Bijač imao je deset, a pričuva Ivan Marcelić jednu obranu.

Kod Nijemaca: Marin Restović tri, a Ben Reibel i Maurice Jüngling po dva gola. U drugom susretu naše A skupine: Crna Gora-Slovačka 15-4.

I sutra će biti vaterpola, igraju naše reprezentativke. Dečkima je raspored u skupini ovakav: u četvrtak igraju sa Crnom Gorom od 20 i 30, a sa Slovacima će u bazen u subotu, od 16 sati.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani