Obavijesti

Sport

Komentari 100

'Barakude' nezaustavljive: U polufinalu nakon 16 godina!

'Barakude' nezaustavljive: U polufinalu nakon 16 godina!
11

Među četiri smo najbolje reprezentacije nakon dugih 16 godina, nakon Atlante! Hrvatska je pobijedila SAD 8-2, a u petak ih u polufinalu Igara čeka Crna Gora

VIDEO

U 19. minuti Hrvatska je primila prvi gol, samo taj podatak dovoljno govori koliko je utakmica bila jednosmjerna. SAD nije imao šanse, Hrvatska je pobijedila 8-2 i plasirala se u polufinale Olimpijskih igara!

Među četiri smo najbolje reprezentacije nakon dugih 16 godina! U Atlanti smo bili srebrni, a od onda pauza. U Sydneyu i Pekingu smo ispali u tom začaranom četvrtfinalu, a 2004. godine u Ateni smo bili toliko loši da nismo došli niti do te faze.

Imamo ogromno samopouzdanje, vjerujemo u sebe i mislim da smo bolji od Crne Gore 

'Barakude' su bile naprosto fantastične. U obrani perfektni, bolje nije moglo, Pavić na golu nesavladiv, a u napadu ubitačni. Ako je Ratko Rudić sanjao savršenu utakmicu, vjerojatno se ovome nije nadao. Bošković, Burić i Obradović su zabili po dva gola. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bušlje smatra kako su odigrali bez pogreške.

- Što reći, nismo primili gol više od cijelog poluvremena... Odigrali smo izvanredno, od Pavića pa nadalje, borili smo se kao lavovi, bolje nismo mogli, ali još ništa nismo napravili, idemo u tom polufinalu dati još više nego danas.

Pavić vjeruje kako ćemo pobijediti Crnu Goru.

- Doslovno smo ostavili srce u bazenu, primili smo samo jedan gol s igračem manje, momci su odigrali perfektnu obranu. Imamo ogromno samopouzdanje, vjerujemo u sebe i mislim da smo bolji od Crne Gore. Kamo sreće da i protiv njih odigramo obranu kao protiv SAD-a.

Burić je danas zabio dva gola.

- Odlično, igrali smo iznad očekivanja, perfektno. Odlično smo se branili s igračem manje, ono što nismo uspjeli zaustavili, spasio je Pavić. Briljirali smo u obrani i budemo li protiv Crne Gore i malo lošiji od ovoga, bit će dobro. Neće biti velikih iznenađenja, poznajemo se jako dobro, no spremit ćemo im neko iznenađenje.

Šesta je to utakmica vaterpolista na turniru i šesta pobjeda, ali tek sada prave stvari slijede. U petak nas čeka polufinale protiv uvijek nam vrlo neugodne Crne Gore.

LIVE

4. četvrtina

Burić je zabio nakon tri i pol minute pauze u posljednjoj četvrtini, Hrvatska vodi 8-2! Samo jedan gol pao je u posljednjoj četvrtini, gotova je utakmica, Hrvatska je pobijedila 8-2!

3. četvrtina

Naši igraju fantastičnu obranu, SAD igrača više ima poraznih 0/9! Prvi gol Amerikanci su zabili u 19. minuti! Naši su ušli u malo lošiju fazu, primili su dva gola zaredom. Miho je zabio prvi hrvatski gol u 3. četvrtini, to mu je već treći na utakmici. Sukno je zabio četiri sekunde prije kraja za 7-2.

2. četvrtina

Krajem 1. četvrtina isključen je jedan Amerikanac. Naši su prvi doplivali do lopte, isključen je još jedan igrač pa s dva viška Bošković nije imao problema zabiti. Opet Bošković za 4-0! Obradović je zabio na asistenciju Jokovića. Gotova je 2. četvrtina, fantastična Hrvatska nije primila gol!!!

1. četvrtina

Počela je utakmica, u prvom igraču više Sukno je pogodio prečku, nažalost. Identična situacija  s druge strane, ali je Pavić sjajno reagirao i preusmjerio loptu u prečku. Hrvatska vodi 1-0, na postavljeni napad Burić je poslao dalekometnu 'bombu'. Povukao je kapetan Samir Barač, 'kroz uši' je loptu poslao američkom golmanu, prvi put smo iskoristili igrača više. SAD nikako ne može iskoristiti igrača više, Azevedo je pogodio stativu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz