Obavijesti

Sport

Komentari 17

Ivica Tucak debitirao porazom: Crna Gora slavila u Zagrebu...

Ivica Tucak debitirao porazom: Crna Gora slavila u Zagrebu...
7

Hrvatski vaterpolisti porazom su krenuli u obranu naslova u Svjetskoj ligi. U prvom kolu 'barakude' su u Zagrebu na plivalištu Mladosti izgubili od Crne Gore sa 13-10

VIDEO

Ivica Tucak debitirao je porazom na klupi Hrvatske. U prvom kolu Svjetske lige na plivalištu Mladosti od 'barakuda' bolji su bili vaterpolisti Crne Gore 13-10.

Na prvi gol na utakmici čekalo se do 4. minute, kada je Hrvatska dobila peterac. Siguran realizator za 1-0 bio je Sandro Sukno. Ipak, golovima Sekulića i Ivovića Crnogorci su okrenuli prednost 'barakuda' i poveli 2-1. Do kraja prve četvrtine na svakoj strani pao je po jedan gol. Hrvatska je izjednačila drugim golom Sukna, ali prednost Crnogorcima nakon prvih osam minuta igre donio je Brguljan iz peterca. 

Na početku druge četvrtine Crnogorci su prvi put došli do dva gola prednosti. Petrović je pobjegao Dobudu i zabio za 4-2. Joković je nakratko smanjio na 4-3, ali Drašković vrlo brzo vraća Crnogorce na plus dva (5-3). Do kraja četvrtine pala su još dva gola, po jedan na svakoj strani, za nas je zabio Sukno, a prednost Crnoj Gori od 6-4 na poluvremenu donio je Sekulić.

Golovima Mare Jokovića, Petra Muslima, Nikše Dobuda i Paula Obradovića u trećoj četvrtini okrenuli smo vodstvo Crnogoraca i poveli 8-6. Seriju 'barakuda' prekinuo je Pasković, a za novo izjednačenje na utakmici pogodio je Klikovac.

Posljednju četvrtinu Crnogorci su otvorili s dva gola te su došli do prednosti od 10-8. Uzvratili smo preko Sukna, ali njegov gol odmah je neutralizirao Drašković. Novi minimalni zaostatak Hrvatskoj četiri minute prije kraja donio je Joković, ali u obrani nismo imali rješenje u igri s igračem manje, pa nam je Petrović zabio novi gol za vodstvo Crne Gore 12-10.

Dvije i pol minute prije kraja Crnogorci su iskoristili i šestu situaciju s igračem više i preko Petrovića prvi put na utakmici došli do tri gola prednosti (13-10). Do kraja utakmice više nije bilo pogodaka, te su Crnogorci upisali prva tri boda u skupini.

Sandro Sukno i Maro Joković bili su uvjerljivo najbolji pojedinci u sastavu Hrvatske, te su kombinirano postigli sedam od deset hrvatskih pogodaka - Sukno je bio precizan četiri puta, dok je Joković postigao tri gola.

- Kad smo napokon uspjeli stići i u trećoj četvrtini pobjeći mi njima na dva razlike, dogodio nam se 'blackout' i sve se raspalo. Treba nam vremena, novi je izbornik, mnogo je novih igrača i to će biti puno bolje - optimističan je Maro Joković.

Izbornik Tucak bio je puno kritičniji.

- Zasluženo smo izgubili, nismo igrali kako treba, obrana je bila loša. Dovoljno govori 13 primljenih golova. Igrali smo na 50 posto snage - rekao je Tucak.

Priliku za popravak hrvatski vaterpolisti imat će u subotu kada gostuju kod Turske. Uz Tursku, Crnu Goru i Hrvatsku u skupini je još Grčka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica