Obavijesti

Sport

Komentari 197

El Clasico s puno prilika i samo dva gola: Remi Barce i Reala...

El Clasico s puno prilika i samo dva gola: Remi Barce i Reala...
6

U prvoj polufinalnoj utakmici španjolskog Kupa kralja, Barcelona i Real odigrali su neriješeno (1-1). Luka Modrić je igrao cijelu utakmicu, dok je Ivan Rakitić pogodio prečku i izašao iz igre u 63. minuti

VIDEO

U prvom susretu polufinala španjolskog Kupa Kralja Barcelona i Real Madrid su na Camp Nou odigrali 1-1, a uzvrat je 27. veljače na stadionu Santiago Bernabeu.

Real je s mnogo optimizma doputovao u Barcelonu nakon pet uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima. I gosti su poveli već u 6. minuti golom Lucasa VazquezaVinicius Junior je prošao po lijevoj strani i ubacio na drugu stativu do Karima Benzeme koji je odlično vratio loptu u sredinu, a Lucas Vazqueza zabio za vodstvo 'Kraljevskog kluba'.

Do kraja prvog dijela Barca je imala tri velike prilike za izjednačenje, ali je Keylor Navas sačuvao svoju mrežu. U 20. minuti Malcom je pobjegao Realovoj obrani, sjurio se prema Navasu, ali je Realov vratar obranio njegov udarac. U 32. minuti priliku je imao i Rakitić, ali je njegov udarac glavom završio u vratnici. Tri minute kasnije zaprijetio je i Luis Suarez, ali je Navas još jednom sjajno obranio.

U 58. minuti niti Navas nije mogao spasiti Real i Barca je golom Malcoma uspjela izjednačiti. Akciju je započeo Arthur uputivši dugačku loptu Albi, no Navas je bio brži i izbio je loptu do Coutinha koji je odmah pucao i pogodio vratnicu. No, lopta se odbila do Malcoma koji je zabio za 1-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 63. minuti u igru je ušao i Lionel Messi za kojeg je do posljednjeg trenutka bilo upitno hoće li nastupiti. Argentinski majstor je u subotu protiv Valencije ozlijedio list i trenirao je po posebnom programu, no na koncu se uspio oporaviti barem za pola sata. Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real, baš kao i Ivan Rakitić za Barcu.

Bio je to drugi 'el clasico' ove sezone, u prvom derbiju Barcelona je u listopadu slavila sa 5-1. Ispred nas su još najmanje dva derbija. Uzvratni susret polufinala Kupa je 27. veljače na Santiago Bernabeu, a tri dana kasnije na istom stadionu će Real i Barca odmjeriti snage i u prvenstvu.

U drugom polufinalnom paru u četvrtak se sastaju Real Betis i Valencia, a uzvrat je 28. veljače na Mestalli.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram