Obavijesti

Sport

Komentari 14

Barca doznala da igrač želi u Real pa ga izbacila iz aviona!

Barca doznala da igrač želi u Real pa ga izbacila iz aviona!

Konačno, klub želi obavijestiti da Thomas Heurtel ostaje dio Barcelone kako bi u sljedećim danima mogao riješiti svoju budućnost, javila se Barcelona koja je iznijela svoju verziju priče...

VIDEO

El Clasico. Jedan od najvećih derbija na svijetu. Rivalstvo i velika mržnja između navijača Barcelone i Real Madrida traje godinama. Uobičajeno, baš kao između svih velikih rivala.

A što kada prijeđete iz jednog kluba u drugi? Ha, pitanje je hoćete li više ikada moći mirno šetati ulicom. Postajete izdajnik, smrtni prijatelj. To je na svojoj koži osjetio Luis Figo koji je 2000. godine prešao iz Barcelone u Real pa ga je odmah na prvoj utakmici dočekali zvižduci pri svakom dodiru s loptom pa kao vrhunac svega i svinjska glava koja se pojavila pored njega dok je izvodio korner. 

Tako je uostalom u svim sportovima u kojima se natječu klubovi iz ovih gradova, pa čak i ako koban transfer napravite u futsalu, nećete imati miran san.

A ovih dana je košarkaš Thomas Heurtel (31) doznao kako je to kada klub dozna da pregovaraš s velikim rivalom. Francuskom košarkašu na kraju sezone istječe ugovor s Barcelonom, a kako klub ne želi produžiti ugovor s njim, jasno su mu dali do znanja da počne tražiti novu destinaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
BASKET:  FC BARCELONA LASSA vs KIROLBET BASKONIA

Heurtel je došao u kontakt s čelnicima Real Madrida koji su zagrizli za njega. To je bila tajna, ali problem je što su to čelnici Barcelone saznali. I to nakon utakmice protiv Anadolu Efesa u 16. kolu Eurolige.

Već se prije znalo da neće igrati protiv Efesa, ali s klubom je došao u Istanbul kako bi dogovorio transfer u Fenerbahče. Do dogovora nije došlo, a onda je klub ubrzo doznao kako Francuz radi na transferu u redove mrskog rivala. No veliki šok uslijedio je za njega nakon utakmice. Naime, Barca ga nije htjela pustiti u avion te ga je ostavila u Istanbulu uz poruku: Snađi se, druže.

Bijesni Heurtel je odlučio tužiti klub zbog njihovog poteza, ali i zbog činjenice da je pandemija i da je smanjen broj letova. No njegove optužbe ne brinu previše Barcelonu koja je poslala svoju verziju priče.

- U nedjelju, na dan kada je klub igrao utakmicu s Juventudom, klub i igrač su odlučili da košarkaš ne smije igrati utakmicu, kako bi izbjegao moguću povredu, s obzirom na skori sporazum o međusobnom raskidu ugovora. U ponedjeljak, klub dozvoljava igraču, koji nije bio pozvan na utakmicu protiv Anadolu Efesa, da putuje s klubom u Istanbul, kako bi riješio svoju profesionalnu budućnost, kao što su on i njegov predstavnik zahtijevali. U utorak u podne klub i agent igrača prekidaju pregovore. S obzirom na nastalu situaciju, a kako nije konkurirao za meč, odlučeno je da se igrač ne vrati u ekipu. Igrač u svakom slučaju nije bio bez nadzora i dobio je sve moguće usluge, od hotelske sobe, redovne avionske karte do odgovarajuće dokumentacije kako bi sutradan mogao da putuje i vrati se u Barcelonu. Konačno, klub želi obavijestiti da Thomas Heurtel ostaje dio Barcelone kako bi u sljedećim danima mogao riješiti svoju budućnost - napisali su Katalonci na službenoj stranici. 

Pustili su Heurtela da pregovara s drugim klubovima i već neko vrijeme uopće ne računaju na njega, ali čim su načuli kako pregovara s Real Madridom, Barca ga je odlučila kazniti na ovaj način.

Heurtel je u Barcu došao 2017. godine iz Efesa, a najbolji učinak imao je upravo u toj sezoni kada je prosječno zabijao 13 koševa po utakmici, uz šest asistencija i dva skoka.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe