Obavijesti

Sport

Komentari 91

Barca kiksala kod Halilovića: Atletico stigao na minus pet

Barca kiksala kod Halilovića: Atletico stigao na minus pet
1

Rakitić je ušao u igru za Barcu u 63. minuti i upisao 200. nastup u dresu blaugrane, a Halilović je za domaćina odigrao zapaženu partiju. Sljedeće kolo susreću se Barcelona i Atletico na Camp Nou

VIDEO

Barcelona je kiksala na Kanarima. U utakmici s jednim od kandidata za ispadanje, Las Palmasom, odigrali su samo 1:1 i sad se njihova prednost u odnosu na prvog pratitelja, madridski Atletico, smanjila na samo pet bodova. Iduće kolo dočekuju Madriđane na Camp Nou i ta će utakmica odlučiti prvaka.

Barceloni je prednost fantastičnim pogotkom, ukupno 23. u ligi, donio Messi, a izjednačio je Calleri početkom nastavka s bijele točke. Kod Barce je Rakitić igrao od 63. minute, dok je kod domaćina Alen Halilović odigrao cijelu utakmicu i pružio zapaženu partiju.

Kiksu unatoč, Barca je i dalje nepobjediva ove sezone u ligi. A njihov niz neporaženosti sad iznosi čak 33 utakmice. Sve je bliži i rekord Real Sociedada iz sezone 1979/80, kad su bili neporaženi 38 utakmica (računajući i šest iz prethodne).

Odličnu šansu u 8. minuti zapucao je Luis Suarez. On i Messi išli su 2 na 1, Messi je proigrao Urugvajca, ali dao je nešto lošiju loptu i vratar je uspio ući u šut Barcinom napadaču.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 11. minuti Las Palmasov vratar Chichizola skinuo je odličan udarac Lionela Messija iz slobodnog udarca, ali čini se da bi lopta išla van okvira vrata. A popravni iz slobodnjaka, Messi je pretvorio u pogodak. I to kakav! Prekršaj je bio na njemu, a s jedno 17 metara zakucao je loptu u vratarev kut. Skinuo paučinu i vratar je tu mogao vrlo malo. Ništa zapravo...

Alen Halilović je u 25. minuti sa nekih 18-19 metara, malo iskosa zdesne strane, pucao iz slobodnog udarca preko zida, ali i preko gola.

Nastavak utakmice počeo je loše za Barcelonu, nakon samo tri minute dosuđen je kazneni udarac za Las Palmas nakon prekršaja Vermaelena, a u pogodak ga je pretvorio Calleri. Bio je to prvi primljeni pogodak Barcelone u ligi s bijele točke nakon 79 utakmica, odnosno od studenog 2016. i utakmice sa Celtom.

U 63. minuti u igru je ušao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i tako upisao svoj jubilarni 200. nastup za katalonski klub.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...