Obavijesti

Sport

Komentari 19

Barca štedi na svemu: Dobili kaznu od 300 €, oni se žalili

Barca štedi na svemu: Dobili kaznu od 300 €, oni se žalili
1

Griezmann je u srpnju prešao iz Atletica u Barcu za 120 milijuna eura, a katalonski je klub pregovarao s Griezmannom dok je još bio pod ugovorom s Atleticom i bez njihovog znanja. Sada su dobili kaznu...

Španjolski nogometni savez ( RFRF) kaznio je u četvrtak Barcelonu sa 300 eura kazne zbog kršenja pravila u pregovorima da iz Atletico Madrida dovede Antoinea Griezmanna.

Francuski je reprezentativac u srpnju prešao iz Atletica u Barcu za 120 milijuna eura, a katalonski je klub pregovarao s Griezmannom dok je još bio pod ugovorom s Atleticom i bez znanja Atletica.

RFEF-ov je odbor u četvrtak svoju odluku o kazni obrazložio time da je Barcelona prekršila pravila pregovarajući s francuskim nogometašem dok je još bio ugovorom vezan za madridski klub i bez njegovog dopuštenja. Griezmann nije zaradio nikakvu kaznu.

Iako je riječ o simboličnom iznosu za Katalonce koji tih 300 eura vjerojatno potroše u jednoj sekundi, španjolski mediji javljaju kako Barca nema namjeru platiti kaznu te da će se žaliti. Razlog žalbe je taj što oni smatraju da nisu krivi i sukladno tome nisu zaslužili nikakvu kaznu, makar ni onu od 300 eura.