Obavijesti

Sport

Komentari 59

Barcelona: Messi će dobiti novi ugovor, još je mlad i može puno

Barcelona: Messi će dobiti novi ugovor, još je mlad i može puno
1

Lionel Messi ima ugovor s Barcelonom do 2021. godine, ali klub je već pripremio novu ponudu za Argentinca. Žele da Messi karijeru završi u Barci, ali i da nakon umirovljenja ostane raditi u klubu

VIDEO

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu kazao je u razgovoru za ESPN da Barcelona priprema novi ugovor za argentinskog majstora Lionela Messija (31) kako bi ga do kraja karijere zadržala na Nou Campu.

Argentinac je krajem 2017. godine potpisao ugovor sa Barcelonom do 2021. godine, ali u klubu se žele dodatno osigurati.

Pokretanje videa...

Najplaćeniji nogometaši svijeta 01:05

- Lionel je srušio sve granice, svi mu se dive, čak i suparnički navijači. Ideja je da mu ponudimo novi ugovor - kazao je Bartomeu dodavši:

- Messi je i dalje mlad, svi vidimo koliko još može, a ima samo dvije godine do kraja ugovora. Leo stalno napreduje i vjerujem da je još dosta uspješnih godina ispred njega.

Messi je igrač za jedan klub, povezanost s Barcom je vječna

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena stigao je u Barcelonu sa 13 godina. U dresu katalonskog velikana osvojio je čak 32 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka i devet naslova španjolskog prvenstva. Oborio je i niz rekorda, te postao najbolji strijelac u povijesti kluba sa 594 gola u službenim susretima. 

- Messi je promijenio čitav smisao Barcelone. Uvijek drži klub u vrhu i teži samo trofejima. On je čovjek za jedan klub. Odnos s Barcelonom je više od terena, on je vječan. Želimo da ostane u klubu i nakon završetka igračke karijere - naglasio je Barcelonin predsjednik.

Barcelona se priprema za život nakon Messija

- Možda će Messi za tri, četiri ili pet godina reći: "U redu, prestajem igrati nogomet". Mi pripremamo naš klub i za budućnost, za vrijeme nakon Lea. Želimo uvijek biti vrhunski klub, tako da je to način rada, ulaganja, ali i preuzimanja rizika. Ulažemo u mlade igrače, u domaće igrače iz La Masije, ali i na dovođenje igrača iz drugih klubova, samo da bi zadržali tu razinu izvrsnosti - poručio je Bartomeu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba