Obavijesti

Sport

Komentari 77

Barcelona minimalno, 'petarda' Atletica, remi Raketine Seville

Barcelona minimalno, 'petarda' Atletica, remi Raketine Seville
4

Ivan Rakitić za Sevillu je kod Levantea odigrao cijelu utakmicu, imao je nekoliko dobrih prilika, ali uglavnom mu je obrana domaćina to blokirala ili je bio neprecizan

VIDEO

Barcelona je na La Rosaledi minimalno pobijedila Malagu 1-0, a gol odluke u 44. minuti zabio je Adriano. Brazilac je sjajnim udarcem s 20-ak metara pogodio u mrežu Willya Caballera.

Katalonci su igrali bez Lionela Messija, a Neymar je priliku dobio tek od 63. minute kada je zamijenio Pedra. Najbliže golu Brazilac je bio u 80. minuti, ali njegov slobodnjak obranio je odlično golman domaćina.

Iako su domaćini bili u većem dijelu utakmice u podređenom položaju, u 67. minuti bili su vrlo blizu gola. Naime, udarac Fabricea Olinge zaustavila je stativa.

Levante, koji je u prošlom kolu primio sedam komada na Nou Campu, u ovom je kolu ugostio Sevillu i odigrao 0-0. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić za goste je odigrao cijelu utakmicu, imao je nekoliko dobrih prilika, ali uglavnom mu je obrana domaćina to blokirala ili je bio neprecizan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Petarda' Atletica

Atletico je s uvjerljivih 5-0 na Vicente Calderonu pobijedio gradskog rivala Rayo Vallecano. Domaćini su poveli u 17. minuti golom Garcie glavom nakon asistencije Gabija. Samo tri minute kasnije već je 2-0, a gol je zabio Diego Costa na asistenciju Arde Turana. Turan i Costa u 35. minuti zamijenili su uloge za 3-0. Za 4-0 zabio je Tiago u 53. minuti. Konačnih 5-0 u 90. minuti postavio je svojim drugim golom Garcia.

Primera, 2. kolo:

  • Atletico - Rayo Vallecano 5-0
  • Levante - Sevilla 0-0
  • Malaga - Barcelona 0-1
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu