Obavijesti

Sport

Komentari 87

Rakitić zabio, Barça ispustila 2-0 kod Villarreala: 'Ovo boli'

Rakitić zabio, Barça ispustila 2-0 kod Villarreala: 'Ovo boli'
1

Nijedan veznjak Barcelone u protekle dvije sezone ni blizu nije zabio toliko puno golova kao Ivan Rakitić, čak 15. Hrvat je zabio Villarrealu koji je od 0-2 na El Madrigalu došao do 2-2

VIDEO

Golgeterski vikend "vatrenih" se nastavlja. Nakon Kramarića i Perišića u subotu, Ivan Rakitić zabio je u nedjelju. Hrvatski veznjak doveo je Barcelonu u vodstvo na gostovanju kod Villarreala koji se od 0-2 vratio na 2-2 i osvojio veliki bod.

- Trebamo nastaviti igrati jednakim intenzitetom kakav je bio u ovoj utakmici. Ljudi su uživali u dobroj utakmici visokog ritma. Boli kad ispustite 2-0, ali to je bio pravedan rezultat - rekao je hrvatski reprezentativac nakon utakmice i dodao:

- Sve momčadi i sve utakmice jako su komplicirane. Znali smo da ćemo igrati protiv jedne od najboljih momčadi prvenstva. Kaskali smo u završnici, ali moramo nastaviti u jednakom smjeru. Utakmica manje do kraja, imamo još jedan bod prednosti više u odnosu na Atlético. Nakon reprezentativnih utakmica očekuje nas veliki dvoboj protiv Real Madrida.

Igrala se 20. minuta utakmice kad je Messi izveo slobodnjak za katalonsku momčad, a Raketa u mrežu pospremio odbijanac nakon što Suárez nije uspio uputiti udarac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Teško osvojen bod prije stanke u prvenstvu. Sretan sam što sam pomogao golom. Sada pun želje putujem na reprezentativno okupljanje", napisao je Rakitić na društvenim mrežama.

Bio je to peti ovosezonski gol za Barcelonina veznjaka i 15. u svim natjecanjima otkako je stigao na Camp Nouu. To je čak 11 više od bilo kojeg drugog veznjaka toga kluba u protekle dvije sezone. Briljantno.

 

Neymar je povisio vodstvo Barçe u 41. minuti kad je "panenkom" pospremio u mrežu penal. No daleko je bio kraj...

Domaćini su prosvjedovali kod suca Joséa Maríje Sáncheza Martíneza jer Gerardu Piquéu nije dao drugi žuti zbog evidentnog igranja rukom. Prvi žuti dobio je, pak, zbog navodnog igranja rukom kojega ipak nije bilo.

Villarreal se vratio u igru golom Cédrica Bakambua u 57. minuti nakon što je Claudio Bravo obranio pokušaj Denisa Suáreza. Novi šok za goste priredio je Jérémy Mathieu koji je u 63. minuti rukom zabio autogol nakon ubačaja iz kuta za 2-2.

Rakitić je mogao zabiti drugi gol na utakmici u 71. minuti, i to glavom, ali sjajno mu je obranio udarac Sergio Asenjo. Ostalo je 2-2 pa je tako Barcelona povećala prednost pred Atléticom, koji je u subotu izgubio kod Sporting Gijóna, na devet bodova.

Primera, 30. kolo:

  • Villarreal - Barcelona 2-2
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića