Obavijesti

Sport

Komentari 46

Barcelona traži od Arsenala 20 milijuna eura za Davida Villu...

Barcelona traži od Arsenala 20 milijuna eura za Davida Villu...
1

Prema napisima Daily Maila, iz Barcelone su spremni prodati Davida Villu Arsenalu, uz odštetu od 20 milijuna eura, no to bi moglo biti previše za štedljivi Arsenal

VIDEO

Nije tajna da je menadžer Arsenala Arsene Wenger u potrazi za novim napadačem koji će njegovoj momčadi donijeti prijeko potrebnu iskru i ubojitost pred suparničkim golom, a Villa je igrač kojeg jako cijeni.

Iako bi Wenger radije Villu doveo na posudbu i vidio kako će se ovaj snaći u novom okruženju, ako je cijena prava i trajno bi otkupio njegov ugovor (do ljeta 2014.), no vjeruje se da bi cijena od 20 milijuna eura mogla biti previsoka za Arsenal, posebice zbog njegovih godina.

Villa je nezadovoljan svojim statusom u Barceloni i otvoren je za promjenu sredine, ali katalonskom se klubu ne žuri sa prodajom u siječnju. Vjeruje se da bi Arsenal kod potencijalnog Villinog transfera konkurenciju mogao imati u Chelseaju, iako se Barcenonin veznjak Andres Iniesta nada da će njegov suigrač ostati.

- Ne znam da li postoji šansa da ode. Mislim da ne, a i ja bih osobno volio da ostane jer je Villa ključan igrač - rekao je Iniesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića